Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Празнувайте 30-годишнината на DAX с Admiral Markets!

Юли 02, 2018 19:10

Уважаеми трейдъри,

Бенчмаркът на немската икономика DAX празнува своя рожден ден. Преди 30 години, на 1 юли 1988 г., DAX бе публикуван за първи път с начален индекс от 1,163 пункта. Оттогава DAX проследява представянето на 30-те най-големи и най-ликвидни компании на германския фондов пазар, достигайки своя най-висок връх от 13 559.60 пункта през януари 2018 г.

Празнувайте рождения ден на DAX с Admiral Markets

Има много добри причини, поради които DAX 30 е един от най-продаваните финансови инструменти на Admiral Markets. Избирайки ни, можете да търгувате със CFD-та на DAX 24 часа в денонощието, пет дни в седмицата и без комисионни, като използвате най-популярните платформи в света - MetaTrader 4 и MetaTrader 5. Освен това можете да подобрите своята търговска платформа MT4 или MT5 с разработената от нас добавка MetaTrader Supreme Edition, която ви носи над 60 невероятни функции.

За да отпразнуваме 30-годишнината на DAX, ви предлагаме възможността да търгувате с най-ниския спред от само 0,5 точки от 10:00 часа до 18:30 часа. Без съмнение сега е най-доброто време да започнете да търгувате със CFD-та на DAX 30 с Admiral Markets, един от най-награждаваните Forex & CFD брокери през тази година. От 1 до 29 юли ще можете да се възползвате от най-ниските спредове, които сме предлагали някога!

Търгувайте DAX30 със спредове от само 0,5 пункта

Започнете да търгувате DAX30 и много други CFD-та с брокер номер 1 в Германия за 2018 година.

Дълги & къси! Само 0,5 пункта спред. Без комисионна!

CFD-тата на DAX 30 са отличен пример за това как и защо можете да се възползвате от Форекс и CFD търговията. В сравнение с борсовата търговия, тук можете да отворите дълга (купува) или къса (продават) позиция. Ако стратегията ви за търговия е силна, можете да реализирате печалба, но ако грешите, може да загубите.

Колкото е по-малък спреда, толкова по-скоро можете да влезете в зоната на печалба! Малките спредове са от съществено значение, особено за краткосрочна търговия, като скалпиране.

Открийте повече за DAX 30

Ако DAX 30 е новост за вас, може да се интересувате от краткото ни въведение в този популярен индекс. За да научите повече за търговията и да отговорите на въпросите си, Ви препоръчваме да посетите нашата проницателна секция Образование с богата колекция от статии, образователни видеоклипове и уебинари.

Поздрави,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 85% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.