Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

​Потвърдете Вашата регистрация за бюлетините на Admiral Markets

Май 25, 2018 12:05

Уважаеми трейдъри,

Наскоро подновихме нашата политика за комуникация с имейли, в съответствие със стандартите и процедурите на европейската регулация за защита на личните данни - European General Data Protection Regulation (GDPR).

Моля потвърдете, дали искате, или не, да продължите да получавате нашите общи известия, новини и промоционални материали, включително детайли за нашите нови продукти, кампании, технически ъпдейти, промяна на таксите и услугите, образователни програми и друга ценна информация за активни трейдъри.

За да управлявате Вашите предпочитания във връзка с получаването на нашите информационни бюлетини, моля следвайте стъпките по-долу:

1. Логнете се в Кабинет на Трейдъра;

2. Под бутон „Профили" изберете отметката „Съгласен съм, да бъдат изпращани маркетингови материали и нюзлетъри от Admiral Markets на моя имейл адрес".

3. Изберете дали сте съгласен, или не, да получавате имейли, съдържащи маркетингова информация и нюзлетъри.

Ако не искате да променяте нищо, текущите Ви настройки за получаване на бюлетини, ще бъдат запазени същите.

С уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.