Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​Потвърдете Вашата регистрация за бюлетините на Admiral Markets

Май 25, 2018 12:05

Уважаеми трейдъри,

Наскоро подновихме нашата политика за комуникация с имейли, в съответствие със стандартите и процедурите на европейската регулация за защита на личните данни - European General Data Protection Regulation (GDPR).

Моля потвърдете, дали искате, или не, да продължите да получавате нашите общи известия, новини и промоционални материали, включително детайли за нашите нови продукти, кампании, технически ъпдейти, промяна на таксите и услугите, образователни програми и друга ценна информация за активни трейдъри.

За да управлявате Вашите предпочитания във връзка с получаването на нашите информационни бюлетини, моля следвайте стъпките по-долу:

1. Логнете се в Кабинет на Трейдъра;

2. Под бутон „Профили" изберете отметката „Съгласен съм, да бъдат изпращани маркетингови материали и нюзлетъри от Admiral Markets на моя имейл адрес".

3. Изберете дали сте съгласен, или не, да получавате имейли, съдържащи маркетингова информация и нюзлетъри.

Ако не искате да променяте нищо, текущите Ви настройки за получаване на бюлетини, ще бъдат запазени същите.

С уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.