Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Почивай като милионер с 0 бюджет

Юни 28, 2016 10:36

Мечтите за круиз в чужбина, морски залези, спа процедури, шампанско и хайвер може да изглеждат извън обсега на повечето от Вас на този етап. Но с малко планиране, може да получите почивката на Вашите фантазии и то срещу нулев бюджет.

Знам сега, че доста от Вас ще си помислят „Е, къде е уловката?".

Отговорът е лесен: няма такава. Ако искате да отидете на ваканция като милионер без да рефинансирате Вашия ипотечен кредит или без да саботирате своя кредитен рейтинг, се запознайте с новата промоционална кампания The best July trade на Admiral Markets.

От първи юли до 10 август 2016, всеки наш клиент (настоящ или нов), притежаващ реална сметка за търговия Admiral.Markets има шанса да спечели 6-дневна почивка за двама в Гърция на Йонийско море. Почивката включва:

  • Отпътуване от София с автобус,
  • 6 нощувки от 5.09. – 11.09.2016 г. в хотел „Таласа и Спа" 4*, Палерос с включени закуски и вечери за всеки ден от престоя,
  • круиз из островите на Йонийско море - Лефкада, Кефалония, Итака, Меганиси, Скорпио и др., с обяд на корабчето,
  • достъп до спа процедурите, басейна и собствения плаж на хотела.


Пълната програма за почивката, информация и снимки за хотела, може да намерите тук.

Admiral Markets покрива разноските и ще предостави безвъзмездно тази почивка като награда на този клиент, който е заявил желания за участие в промоцията The best July trade на имейл info@forextrade.bg и е успял да реализира най-успешната сделка за периода на кампанията. Просто изпратете скрийншот на сделката с най-добрата процентна възвръщаемост и мин. обем 0.5 лота, която сте реализирали от 01.07 – 10.08.2016 г. + имената и акаунт номера Ви на посочения по-горе имейл и имате шанса да се насладите на една прекрасна и релаксираща почивка.

E, готови ли сте да се присъедините към кампанията? ОТКРИЙТЕ СМЕТКА ADMIRAL.MARKETS


Вижте пълните Правила и условия на промоцията The best July trade тук.


Силвия Велчева

Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd. Регистрационният номер на Admiral Markets в FCA на Великобритания: FRN 595450


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.