Празнувайте рождения ден на Admiral Markets с комисионни от $1,80 на нашата сметка Admiral.Prime

Март 05, 2019 11:03


Искате ли да се наслаждавате на най-тънките възможни спредове и по-ниски комисионни, за да можете да търгувате повече? Пригответе се да кажете Да с Admiral Markets!

На 5 март 2019 година Admiral Markets празнува своя 18ти рожден ден и подаръка за рождения ден за нашите клиенти са по-ниски комисионни на нашата MT4 Admiral Prime сметка.

Комисионни за рождения ден: $1,80 за 18 дни

За разлика от нашите сметки Trade.MT5 и Trade.MT4, на сметка Zero.MT4 плащате малка комисиона, но получавате тесен пазарен спред - започвайки от само 0 пипса.

Обикновено комисионните са $3 (или еквивалента им в друга валута) на лот при отваряне и затваряне на позиция. Но, като специален подарък за рождения ден, намаляваме нашата комисиона с 40% - от $3 до $1,8 за лот. Това ще намали драстично разходите за търговия на повечето най-ликвидни Форекс двойки. Сами ще можете да усетите разликата!

Типични разходи (отваряне и затваряне)

Разходи за рождения ден (отваряне и затваряне)

EUR/USD = 0.7 пипса

EUR/USD = 0.4 пипса

USD/JPY = 1.0 пипса

USD/JPY = 0.7 пипса

GBP/USD = 1.4 пипса

GBP/USD = 1.1 пипса


В чест на нашия 18-ти рожден ден ние предлагаме тези по-ниски комисионни за 18 дни - от 5 март 2019 до 28 март 2019. Така че отбележете тези дни в календара си, за да можете да концентрирате търговията си в тях.

Zero.MT4 - по-добър от всякога

В допълнение към нашите по-малки комисионни за рождения ден, ние сме щастливи да споделим, че Zero.MT4 вече е по-добър от всякога, с достъп до някои от най-популярните инструменти плюс диференцирана структура на комисионните за активни трейдъри.

Търгувайте CFD-та върху Форекс, метали, индекси и енергийни суровини с една сметка

Zero.MT4 от години е премиум сметката на Admiral Markets за търговия със CFD-та върху Форекс и спот метали. А от 5 март трейдърите с Zero.MT4 сметки вече имат достъп до по-широк спектър от инструменти, включително CFD върху кеш индекси, петрол и газ.

Нашето CFD предложение за трейдъри с Zero.MT4 вече покрива същите индекси, както е предвидено и на другите сметки, включително DAX30 и DJI30, но с възможно най-ниския спред плюс комисиона.

Например, нашият Zero.MT4 спред на DAX30 обикновено е само 0,2 пипса, докато комисионната е по-ниска от 0,3 EUR на лот (при отваряне и затваряне). С други думи, сега можете да търгувате индекси като DAX30, както и петрол и газ и да се насладите на усъвършенстваните Форекс търговски условия, които са достъпни изключително на Zero.MT4.

Моля, вижте всички подробности за всеки инструмент в секция технически спецификации.

Постоянни диференцирани комисиони за активни клиенти

След изтичане на нашата промоция за комисионни за рождения ден на 28 март, 2019 г., клиентите на Zero.MT4 ще имат достъп до диференцирана структура на комисионните, при която комисионната за CFD-та върху Форекс, злато и сребро намаляват при търговията:

  • Ниво 1: 3.0 USD за лот (за всяка страна) за месечен обем до 10,000,000 USD.
  • Ниво 2: 2.4 щатски долара за лот (за всяка страна) за месечен обем от 10 000 000 до 50 000 000 щатски долара.
  • Ниво 3: 1.8 USD за лот (за всяка страна) за месечен обем над 50,000,000 USD.

Щом прагът на обема от 10 милиона долара бъде достигнат в рамките на даден месец, тогава всички предстоящи транзакции ще струват само 2,4 щатски долара на всяка страна.

Обемът на търговията с индекси, петрол и газ ще бъде включен в това изчисление, което означава, че можете да достигнете до комисионата от втори ред на валута, ако сте търгували 5 милиона щатски долара на GBP / USD и 5 милиона долара на DAX30.

С други думи, сега активните трейдъри със сметки Zero.MT4 ще имат общи разходи по сделка от 3,0 USD (или еквивалент) за 1 лот транзакция при отваряне и затваряне плюс пазарния спред, който обикновено е с нисък до 0,1 пипса за EUR/USD, 0,2 USD/JPY и 0,6 GBP/USD.

Ето защо, повечето активни трейдъри ще имат общи разходи по сделка от 0.37 пункта за EUR/USD, приблизително 0.38 пипса за USD/JPY и 0.42 пипса за GBP/USD, което е един от най-конкурентните предложения в индустрията на онлайн търговията.

Моля вижте нивата на комисионните във всички поддържани валути на сметките тук.

Кандидатствайте за сметка Zero.MT4 чрез Кабинет на Трейдъра.

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.