Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

По-добър анализ на търговията – MT4 Supreme Edition

Юни 01, 2015 10:14

Уважаеми трайдъри,

Admiral Markets UK предлага отдавна едно изключително иновативното подобрение за MetaTrader 4: Supreme Edition с над 60 безплатни приставки, които допълват Вашата търговия и анализ.

По желание на клиентите вече влиза в сила и новата фукция CONNECT. Използваме това като повод да Ви представим малко повече за сферата на анализа.

НОВA приставка, която не се нуждае от допълнителното й сваляне за всички клиенти, които използват приставката: можете да виждате баланса по сметката си след всяка затворена поръчка.

Относно подобрението CONNECT на Supreme еdition, можете да видите и разширените опции за анализ на сметката Ви за търговия (бутона Trade Analysis Анализ на търговията). В секцията ПОРЪЧКИ (Orders) там има нова колона: „Баланс", показваща салдото по Вашата сметка. Вече можете да виждате баланса по сметката си след всяка затворена позиция. Това не беше възможно в MetaTrader преди.

Разширените функции за анализ са неограничени в менюто „Анализ на търговията". Разгледайте ги и използвайте информацията, която се отнася до Вас и Вашата търговия, например Вашите сделки, сортирани по доходност за определен период. Проучете в кои часове за търговия печелите най-много и кога сте претърпели най-големи загуби.

profitable Trades analysiert nach Handelsstunden

Анализирайте Вашата крайна оценка и търговия, както е показано на графиката:

Analysis Chart

Запознайте се при интерес и с многобройните инструменти за анализ в секцията Connect. Там на раздела Autochartist ще откриете кратък преглед на сигнали за търговия на валутни двойки. Също така и идеи за търговия в рамките на деня в кратка версия.

Следете и нашият YouTube канал за настоящи и нови видеа, свързани с функциите и инсталацията на тези приложения.


С уважение,
Admiral Markets UK Ltd.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.