Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

По-добър анализ на търговията – MT4 Supreme Edition

Юни 01, 2015 10:14

Уважаеми трайдъри,

Admiral Markets UK предлага отдавна едно изключително иновативното подобрение за MetaTrader 4: Supreme Edition с над 60 безплатни приставки, които допълват Вашата търговия и анализ.

По желание на клиентите вече влиза в сила и новата фукция CONNECT. Използваме това като повод да Ви представим малко повече за сферата на анализа.

НОВA приставка, която не се нуждае от допълнителното й сваляне за всички клиенти, които използват приставката: можете да виждате баланса по сметката си след всяка затворена поръчка.

Относно подобрението CONNECT на Supreme еdition, можете да видите и разширените опции за анализ на сметката Ви за търговия (бутона Trade Analysis Анализ на търговията). В секцията ПОРЪЧКИ (Orders) там има нова колона: „Баланс", показваща салдото по Вашата сметка. Вече можете да виждате баланса по сметката си след всяка затворена позиция. Това не беше възможно в MetaTrader преди.

Разширените функции за анализ са неограничени в менюто „Анализ на търговията". Разгледайте ги и използвайте информацията, която се отнася до Вас и Вашата търговия, например Вашите сделки, сортирани по доходност за определен период. Проучете в кои часове за търговия печелите най-много и кога сте претърпели най-големи загуби.

profitable Trades analysiert nach Handelsstunden

Анализирайте Вашата крайна оценка и търговия, както е показано на графиката:

Analysis Chart

Запознайте се при интерес и с многобройните инструменти за анализ в секцията Connect. Там на раздела Autochartist ще откриете кратък преглед на сигнали за търговия на валутни двойки. Също така и идеи за търговия в рамките на деня в кратка версия.

Следете и нашият YouTube канал за настоящи и нови видеа, свързани с функциите и инсталацията на тези приложения.


С уважение,
Admiral Markets UK Ltd.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.