Пазарите в САЩ ще останат затворени в сряда 5 декември поради ден на траур в памет на Джордж Буш Старши

Декември 04, 2018 15:26

Уважаеми Трейдъри,

Моля имайте предвид, че на 5 декември 2018 следните инструменти няма да са достъпни за търговия поради националния ден на траур в памет на бившия президент на САЩ Джордж Буш Старши:

  • Американски акции и CFD-та върху американски акции
  • CFD-та върху американски ETF-и

Американските индекси като Dow Jones, NASDAQ100, SP500 и т.н. са предмет на по-ранно затваряне в 16:30 часа.

От 6 декември 2018 нормалните търговски часове ще бъдат възстановени.

Забележка: "Нормалните часове" варират в зависимост от инструмента. Можете да намерите конкретни подробности за всеки инструмент в секцията "Технически Спецификации" на нашия уебсайт.

Моля, обърнете внимание, че има по-високо ниво на риск, свързан с поддържане на отворени позиции и чакащи поръчки през ваканционни периоди. Също така посочените часове за търговия подлежат на промяна от съответните борси или доставчици на ликвидност; промените в часовете за търговия също могат да засегнат приложимите условия за предварително закриване. Освен това такива периоди могат да увеличат вероятността за по-широки спредове поради по-слабата ликвидност на пазара.

Докато щатските пазари няма да бъдат достъпни за търговия, Admiral Markets предлага голям избор от европейски и международни CFD-та върху борсови индекси, акции и ETF-и, които ще могат да се търгуват. Намерете следващия си инструмент за търговия днес.

Поздрави,

Admiral Markets.

Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.