​Парламентарните избори в Италия: Промяна в търговските условия

Март 02, 2018 09:48

Уважаеми Трейдъри,

Пазарната несигурност нараства, във връзка с парламентарните избори в Италия, които ще се проведат на 4-ти март 2018-та година. В отговор на тази променена ситуация, правим промени в условията на търговия, които могат да се отразят на Вашата търговия.

По-конкретно, промените ще са:

  1. Намаление на максимално допустимия ливъридж при валутните двойки до 1:200.
  2. Намаление на максимално допустимия ливъридж при търговия със CFD-та на индекси до 1:100.

Промените ще влязат в сила в рамките на 3 часа преди затварянето на търговската сесия, на посочените инструменти в петък на 2 март 2018-та година и ще са в сила до 12:00 часа на обяд (EET) на 5-ти март 2018 година.

Моля, имайте в предвид, че тези промени ще бъдат приложени и по отворените позиции, което може да доведе до повишение на маржин изискванията (гаранционната сума) по Вашата сметка.

Освен това, имайте в предвид за увеличените рискове свързани с предстоящите избори в Италия, които могат да включват:

a. рязка промяна в пазарната цена, особено при базираните в евро CFD-та и валутни двойки, включващи еврото;

b. значителни ценови гапове – особено между затварянето на пазара в петък 2-ри март и отварянето в понеделник на 5-ти март – при цените на посочените по-горе инструменти;

c. ограничена ликвидност, което може да доведе до увеличаване на броя на отменените поръчки и потенциални слипиджи.

Във връзка с промените, описани по-горе, Admiral Markets си запазва правото за по-нататъшни промени, в зависимост от пазарните условия и ситуация, свързана с парламентарните избори в Италия.

Допълнителни известия, могат да бъдат предоставени, чрез нашия уебсайт, по имейл, или чрез вътрешни съобщения в платформата MetaTrader. Подобни промени, могат да включват, но да не се ограничават само до:

a. повишение на маржин изискванията при други инструменти и по-нататъшно повишение на маржин изискванията на посочените по-горе инструменти

b. допълнителни рестрикции за търговия, или продължение на условията по някои, или всички от посочените по-горе инструменти, за допълнителен период от време.

С Уважение,

Admiral Markets

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.