Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​Парламентарните избори в Италия: Промяна в търговските условия

Март 02, 2018 09:48

Уважаеми Трейдъри,

Пазарната несигурност нараства, във връзка с парламентарните избори в Италия, които ще се проведат на 4-ти март 2018-та година. В отговор на тази променена ситуация, правим промени в условията на търговия, които могат да се отразят на Вашата търговия.

По-конкретно, промените ще са:

  1. Намаление на максимално допустимия ливъридж при валутните двойки до 1:200.
  2. Намаление на максимално допустимия ливъридж при търговия със CFD-та на индекси до 1:100.

Промените ще влязат в сила в рамките на 3 часа преди затварянето на търговската сесия, на посочените инструменти в петък на 2 март 2018-та година и ще са в сила до 12:00 часа на обяд (EET) на 5-ти март 2018 година.

Моля, имайте в предвид, че тези промени ще бъдат приложени и по отворените позиции, което може да доведе до повишение на маржин изискванията (гаранционната сума) по Вашата сметка.

Освен това, имайте в предвид за увеличените рискове свързани с предстоящите избори в Италия, които могат да включват:

a. рязка промяна в пазарната цена, особено при базираните в евро CFD-та и валутни двойки, включващи еврото;

b. значителни ценови гапове – особено между затварянето на пазара в петък 2-ри март и отварянето в понеделник на 5-ти март – при цените на посочените по-горе инструменти;

c. ограничена ликвидност, което може да доведе до увеличаване на броя на отменените поръчки и потенциални слипиджи.

Във връзка с промените, описани по-горе, Admiral Markets си запазва правото за по-нататъшни промени, в зависимост от пазарните условия и ситуация, свързана с парламентарните избори в Италия.

Допълнителни известия, могат да бъдат предоставени, чрез нашия уебсайт, по имейл, или чрез вътрешни съобщения в платформата MetaTrader. Подобни промени, могат да включват, но да не се ограничават само до:

a. повишение на маржин изискванията при други инструменти и по-нататъшно повишение на маржин изискванията на посочените по-горе инструменти

b. допълнителни рестрикции за търговия, или продължение на условията по някои, или всички от посочените по-горе инструменти, за допълнителен период от време.

С Уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.