Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
 • Leverage up to:
  1:30 for retail clients,
  1:500 for professional clients
 • FSCS protection
 • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Обучение за трейдъри

Октомври 07, 2016 09:39


Уважаеми търговци,

Ние от Admiral Markets вярваме в старата поговорка: "Един споделен урок е научен урок."

Ето защо ние сме горди да обявим новата ни програма Обучение за трейдъри, включваща последните ни усилия в образованието на новодошлите на финансовите пазари.

Обучение за трейдъри е безплатен уеб-базиран курс, който ще обхване 21 дни и широка гама от свързани с Forex теми, като например:

 1. дълги/къси сделки
 2. свещи, трендове
 3. осцилатори
 4. графични модели и фигури
 5. софтуер за търговия.

Участниците в програмата ще имат възможност да се потопят в знанията на опитния лектор Райчо Ангелов. С няколко теста по време на целия курс ще се уверите, че сте разбрали материала.

За всички завършили курса, Онлайн трейдинг академията на Admiral Markets ще Ви предостави сертификат, който да Ви служи като напомняне за Вашите постижения.

Регистрирайте се сега за обучението за трейдъри!С уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.