Инвестирайте в най-добрите IPO-та през юни

Юни 04, 2020 13:14

В сряда, 3 юни 2020 година, Warner Music Group и Pliant Therapeutics стартираха своите първични публични предлагания (IPO).

Не сте запознати с тези компании? Ето и основните моменти:

Warner Music Group е лейбълът на някои от най-големите музикални сензации в света - Ед Шийран, Шер, Лед Цепелин и други! Първичното публично предлагане на компания я оцени на $25 на акция, като събра $1.925 млрд. и я направи едно от най-големите IPO-та за 2020 година.

Pliant Therapeutics Inc разработва методи за лечение на фиброзни заболявания и първичното публично предлагане я оцени на $16 на акция, като продаде 9 милиона акции, за да събере $144 милиона.

Как можете да участвате във вълнението?

Радваме се да споделим, че Admiral Markets добавя акциите на двете компании към нашето предложение на сметка Invest.MT5!

От 3 юни 2020 г. акциите на Warner Music и Pliant Therapeutics са налични за инвестиция за всички клиенти на Admiral Markets с акаунти на Invest.MT5.

С Invest.MT5 инвеститорите имат достъп до хиляди акции и ETF-и от 15 от най-големите фондови борси в света, всички на MetaTrader 5.

Защо да инвестирате чрез Invest.MT5?

  • Отворете сметка само с €1 и инвестирайте с комисионни от само $0,01 на акция с минимални такси за транзакции от само $1 за американски акции.
  • Получавате безплатни пазарни данни в реално време, без забавяне и без допълнителни разходи.
  • Създайте поток от пасивен доход чрез събиране и изплащане на дивиденти.
  • Използвайте световноизвестната платформа за търговия с множество активи MetaTrader 5.

Просто влезте в Кабинет на Трейдъра и кандидатствайте за сметка Invest.MТ5, за да започнете.

Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.