Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Нови инструменти за търгуване и достъп до нови пазари сега са на разположение

Септември 29, 2015 12:08

Уважаеми Трейдъри,

Имаме удоволствието да Ви съобщим за въвеждането на договори и за разлика (CFD) върху американски и немски съкровищни облигации за нашите притежатели на сметки Admiral.Markets.

Сега имате достъп до тези двата инструмента и до един напълно нов пазар.

Как работи

Първият инструмент е цитиран в платформата MetaTrader 4 като #USTNote и е CFD с референтния инструмент в тримесечните фючърси на 10-годишните облигации на САЩ (обменен борсов код ZN).

Този инструмент е един от най-ликвидните и активно търгувани фючърси в света, докато пазара на облигации като цяло има може би по-голямо влияние върху икономиката на САЩ, отколкото фондовия пазар.

Вторият инструмент е цитиран като #Bund и представлява изпълнение на тримесечните фючърси на германските държавни облигации (Euro-Bund фючърси, обменен борсов код FGBL), който пък е един от най-популярните инструменти в Европа.

За Ваше удобство, ние сме проектирали тези инструменти под формата на класически ливъридж ДЗР-та, с маржин ниво от:

1% за #Bund

2% за #USTNote.


Моля обърнете внимание:

Тези нови ДЗР-та са базирани на фючърси, така че покупката им няма да доведе до правото да получавате начислените лихвени плащания.

Въпреки това, Вие също имате възможност да отидете къси на тези инструменти и евентуално да се възползвате от спада на цените.

Вижте нашите Технически Спецификации за повече информация повече за условията на изтичането им, спредовете и други детайли на тези нови инструменти.


С най-добри пожелания,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.