Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Нови инструменти за търгуване и достъп до нови пазари сега са на разположение

Септември 29, 2015 12:08

Уважаеми Трейдъри,

Имаме удоволствието да Ви съобщим за въвеждането на договори и за разлика (CFD) върху американски и немски съкровищни облигации за нашите притежатели на сметки Admiral.Markets.

Сега имате достъп до тези двата инструмента и до един напълно нов пазар.

Как работи

Първият инструмент е цитиран в платформата MetaTrader 4 като #USTNote и е CFD с референтния инструмент в тримесечните фючърси на 10-годишните облигации на САЩ (обменен борсов код ZN).

Този инструмент е един от най-ликвидните и активно търгувани фючърси в света, докато пазара на облигации като цяло има може би по-голямо влияние върху икономиката на САЩ, отколкото фондовия пазар.

Вторият инструмент е цитиран като #Bund и представлява изпълнение на тримесечните фючърси на германските държавни облигации (Euro-Bund фючърси, обменен борсов код FGBL), който пък е един от най-популярните инструменти в Европа.

За Ваше удобство, ние сме проектирали тези инструменти под формата на класически ливъридж ДЗР-та, с маржин ниво от:

1% за #Bund

2% за #USTNote.


Моля обърнете внимание:

Тези нови ДЗР-та са базирани на фючърси, така че покупката им няма да доведе до правото да получавате начислените лихвени плащания.

Въпреки това, Вие също имате възможност да отидете къси на тези инструменти и евентуално да се възползвате от спада на цените.

Вижте нашите Технически Спецификации за повече информация повече за условията на изтичането им, спредовете и други детайли на тези нови инструменти.


С най-добри пожелания,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.