Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Открийте най-новите инструменти и функции на MetaTrader 5!

Ноември 05, 2018 12:19

MetaTrader 5 с Admiral Markets

Уважаеми Трейдъри,

Вълнуваме се да споделим с Вас, че от 26 октомври MetaQuotes пусна редица нови функции, за да подобрят Вашето търговско преживяване с MetaTrader 5.

МТ5 е най-добрата платформа за търговия с множество активи в света, която дава на трейдърите достъп до хиляди пазари, търговия с роботи, превъзходни графики, безплатни пазарни данни и други. А с тези нови функции трейдърите могат да очакват още по-добри резултати.

Ето преглед на първите три функции пуснати наскоро:

Функция 1: Отделни графики и търговски терминал.

Ако търгувате на няколко монитора, ще бъдете доволни да откриете, че сега можете да отделяте графики на финансови инструменти от прозореца на търговския терминал. С тази нова функция ще можете да позиционирате основната платформа на един екран, за да следите състоянието на сметката си, а финансовите графики на втори екран, за да наблюдавате пазарите.

С отделна лента с инструменти в отделните графики можете да прилагате индикатори и други аналитични обекти, без да превключвате между различни монитори.

Функция 2: Естествени мини графики

Естествени мини загуби

Друга нова функция са естествени мини графики, където можете да плъзнете мини диаграма в главния си прозорец, лесно да я преоразмерите и да я преместите на най-доброто място, за да подпомогнете търговията си.

Имайте предвид, че докато тази нова естествена мини графика е лесна за употреба, тя поддържа само стандартни времеви рамки MT5 и графики. С мини графкиите от MetaTrader Supreme Edition можете да използвате тик графики, втори графики или независими от времето графики като Kagi, Renko и други, както и да добавяте индикатори.

Функция 3: Незабавен достъп до обучителни материали

Сега трейдърите получават достъп до над 600 статии публикувани от MQL5.community, включително нови статии от MetaTrader 5, като в прозореца с инструменти е добавен нов раздел за статии.

И това са само някои от новите актуализации! За по-подробен преглед на новите функции на MetaTrader 5, моля, вижте публикацията на уебсайта MetaQuotes.

Admiral Markets избра MetaTrader 5 като платформа, с която да подпомага клиентите си да имат най-доброто търговско преживяване. Тези нови подобрения дават възможност на трейдърите да имат достъп до всички необходими инструменти и функционалности, които една платформа може да предложи.

Знаете ли, че отделянето на графиките от основния терминал е функция, налична изключително за клиентите на Admiral Markets от години с нашия плъгин Admiral Markets Supreme Edition. Ако искате да видите всички разширени функции и да използвате свободно по-сложни функции, ще намерите MetaTrader Supreme Edition тук.

Или, ако сте нови в търговията на финансовите пазари, тествайте MT5, като отворите безплатна демо сметка.

Сърдечни поздрави,

Admiral Markets.

Безплатна демо сметка от Admiral MarketПредупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.