Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Открийте най-новите инструменти и функции на MetaTrader 5!

Ноември 05, 2018 12:19

MetaTrader 5 с Admiral Markets

Уважаеми Трейдъри,

Вълнуваме се да споделим с Вас, че от 26 октомври MetaQuotes пусна редица нови функции, за да подобрят Вашето търговско преживяване с MetaTrader 5.

МТ5 е най-добрата платформа за търговия с множество активи в света, която дава на трейдърите достъп до хиляди пазари, търговия с роботи, превъзходни графики, безплатни пазарни данни и други. А с тези нови функции трейдърите могат да очакват още по-добри резултати.

Ето преглед на първите три функции пуснати наскоро:

Функция 1: Отделни графики и търговски терминал.

Ако търгувате на няколко монитора, ще бъдете доволни да откриете, че сега можете да отделяте графики на финансови инструменти от прозореца на търговския терминал. С тази нова функция ще можете да позиционирате основната платформа на един екран, за да следите състоянието на сметката си, а финансовите графики на втори екран, за да наблюдавате пазарите.

С отделна лента с инструменти в отделните графики можете да прилагате индикатори и други аналитични обекти, без да превключвате между различни монитори.

Функция 2: Естествени мини графики

Естествени мини загуби

Друга нова функция са естествени мини графики, където можете да плъзнете мини диаграма в главния си прозорец, лесно да я преоразмерите и да я преместите на най-доброто място, за да подпомогнете търговията си.

Имайте предвид, че докато тази нова естествена мини графика е лесна за употреба, тя поддържа само стандартни времеви рамки MT5 и графики. С мини графкиите от MetaTrader Supreme Edition можете да използвате тик графики, втори графики или независими от времето графики като Kagi, Renko и други, както и да добавяте индикатори.

Функция 3: Незабавен достъп до обучителни материали

Сега трейдърите получават достъп до над 600 статии публикувани от MQL5.community, включително нови статии от MetaTrader 5, като в прозореца с инструменти е добавен нов раздел за статии.

И това са само някои от новите актуализации! За по-подробен преглед на новите функции на MetaTrader 5, моля, вижте публикацията на уебсайта MetaQuotes.

Admiral Markets избра MetaTrader 5 като платформа, с която да подпомага клиентите си да имат най-доброто търговско преживяване. Тези нови подобрения дават възможност на трейдърите да имат достъп до всички необходими инструменти и функционалности, които една платформа може да предложи.

Знаете ли, че отделянето на графиките от основния терминал е функция, налична изключително за клиентите на Admiral Markets от години с нашия плъгин Admiral Markets Supreme Edition. Ако искате да видите всички разширени функции и да използвате свободно по-сложни функции, ще намерите MetaTrader Supreme Edition тук.

Или, ако сте нови в търговията на финансовите пазари, тествайте MT5, като отворите безплатна демо сметка.

Сърдечни поздрави,

Admiral Markets.

Безплатна демо сметка от Admiral MarketПредупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.