Нова награда за Професионални Клиенти и прекратяване на Admiral Club

Юли 26, 2018 14:00

Уважаем трейдър,

Имаме удоволствието да ви информираме, че от 1 август 2018 ще активираме нова програма за лоялност - Pro.Cashback - за нашите клиенти, които търгуват при условията Admiral Markets Pro.

Условията на новата програма са описани по-долу:

  • Ще получите възнаграждение за търговията си на Trade.MT4, Trade.MT5 и Zero.MT4 реални акаунти.
  • Ще изчисляваме възнаграждението Ви според месечния обем на търговия въз основа на затворени позиции.
  • Няма да е необходимо да изисквате възнаграждението си или да предприемете конкретни действия, за да го получите - автоматично ще кредитираме сметките Ви в първия календарен ден на всеки месец.
  • Няма да включим в изчисленията си позиции с продължителност по-малко от 15 минути или със стойности на печалбата/загубата, по-малко от два типични спреда на търгуваните инструменти, както и позиции в CFD-та върху една акция и CFD-та върху ETF-и
  • Няма да има ограничения като минимални стойности на плащанията на минималните месечни обеми.
  • Като се има предвид факта, че стимулите за търговия ще бъдат ограничени за непрофесионални клиенти, ние ще можем да предложим тази програма само за професионални клиенти.

Получете възнаграждения за вашата търговия месец за месец

Направихме новата ни програма за лоялност Pro.Cashback проста и допустима и ще я доставим автоматично с минимални предварителни условия. Надяваме се, че нашите Admiral Markets Pro клиенти ще оценят удобството на новата програма, тъй като знаем, че има много сложни неща, за които трябва да се погрижат в професионалната търговия на финансовите пазари.

Прекратяване на Admiral Club за всички клиенти

В съответствие с решението на Европейския орган за ценни книжа и пазари (ESMA) от 27 март 2018 вече няма да можем да предлагаме търговски стимули на непрофесионални клиенти. В съответствие с това решение бихме искали да Ви информираме, че програмата Admiral Club ще бъде прекратена за всички клиенти. Въпреки това нашите професионални клиенти ще могат, вместо това, да се възползват от гореспоменатата нова програма за лоялност.

От 1 август 2018 вече няма да можете да трупате точки от Admiral Club за вашата търговия. Ще можете да конвертирате натрупаните точки в пари в секцията Admiral Club в Кабинет на Трейдъра преди 1 септември 2018, след което всички останали точки ще бъдат анулирани.

Информацията относно Admiral Club се отнася за Вас, независимо дали понастоящем сте категоризиран като непрофесионален или професионален клиент, така че моля, не забравяйте да конвертирате трудно спечелените си точки.

Ако имате въпроси, моля, не се колебайте да се свържете с местния екип за поддръжка на клиенти.

Поздрави,

Admiral Markets UK Ltd

Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.