Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Нова година, нов конкурс, нова НАГРАДА 2016.01.06

Януари 06, 2016 15:30

С всяка изминала година Admiral Markets се стремим да осигурим среда, ориентирана към клиента. Поредното доказателство е новият ни КОНКУРС ЗА ТЪРГОВИЯ с реални сметки. Отново Милен Радуканов, Kristina Nova, Мирослав Димитров, Антони Рикев "WahTony", Пламен "Зафая" Зафиров и Радослав "Ривърман" Славчев застават зад нас за приканване на обществеността към по-отговорни сделки и инвестиции на капиталовите пазари. Ангажирайте се, че ще търгувате информирани, правилно напътствани и с регулиран брокер.

Ние изпълняваме нашия ангажимент като Ви предлагаме едни от най-добрите условия и бонуси за търговия.

Всеки, който притежава реална сметка с нас ще може да участва в Конкурса ни за получаването на голямата награда MacBook pro 2015 silver 13, която ще бъде връчена от Admiral Markets на 4 април. Също така, нашите колеги ще Ви помагат всеки ден от понеделник до петък от 9 до 18 часа.

Регистрирайте се сега


Всичко най-хубаво,

Admiral Markets и неговите поддръжници

Ако имате някакво затруднение, моля пишете ни на info@forextrade.bg.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ ЗА РИСК: Търговията на финансовите пазари чрез използването на договори за разлика (CFD)може да бъде рискована и може да не е подходяща за всички инвеститори. Вие може да претърпите загуба, равна на или по-голяма от размера на инвестициите Ви. Поради тази причина не трябва да инвестирате рисков капитал или пари, които не може да си позволите да загубите. Уверете се, че разбирате всички рискове, свързани с търговията. Използването на услугите на Admiral Markets предполага поемането на всички рискове, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.