Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Нов център за обучение в Пловдив

Януари 13, 2016 11:38

След големия интерес към семинара ни в гр. Пловдив през 2015 г., Admiral Markets с гордост обявяваме, че съвместно с фирма Севън Хилс Кепитъл ЕООД вече на разположението на всички трейдъри е открит Обучителния ни център за Пловдив и региона.

Отриването на офиса ще отбележим с поредица от БЕЗПЛАТНИ ЛЕКЦИИ за търговия на финансовите пазари!

Присъединете се към нас и разберете как да търгувате с валути, злато, петрол и акции. В рамките на около 45 мин. професионални трейдъри ще Ви обяснят как да се възползвате от движенията на финансовите пазари. Всяка лекция ще завършва с модул за дискусия.

Презентацията е напълно безплатна и е насочена както към напълно начинаещи, така и към запознати с търговията.


За да заявите Вашето участие в семинара е необходимо да запазите своето място на тел 0878 70 39 30 или да изпратите имейл на silvia.velcheva@admiralmarkets.com или на info@forextrade.bg.


Предупреждение за риск: Търговията на финансовите пазари чрез използване на договори за разлика (CFD) може да бъде рискована и може да не е подходящ за всички инвеститори. Вие може да претърпи загуба, равна на или по-голям от размера на инвестициите си. Затова не трябва да се инвестира рисков капитал или пари, които не може да си позволите да загубите. Уверете се, че разбирате всички рискове, свързани с търговията. Използването на услугите на Адмирал Маркетс предполага поемането на всички рискове, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.