Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Нов Индикатор за дневната сесия на MT4 Supreme

Април 20, 2016 12:49

Уважаеми Трейдър,

Изключителната платформа за търговия просто става по-добра с нашия нов Индикатор за дневна сесия.

Точно така, MetaTrader 4 Supreme Edition просто добавя повече мускули.

Индикаторът за дневната сесия може да скрие свещи, генерирани по време на нощната търговия, но все още Ви позволява да продължите да работите с обичайните си настройки и индикатори.

Ние само увеличихме часовете за търговия с ДЗР-та на основните индекси като DAX30, така че сега дори и CFD, базирани на немския индекс могат да се търгуват 24/5. Но ако искате да виждате само стандартните часове за търговия в графиката - Индикатора за дневна сесия ще Ви свърши работа.

Можете също така да създадете свои собствени прозорци по време за сесии като DAX30 Xetra, от 09:00 до 17:30 CET.
По подразбиране, индикаторът е настроен да показва редовната сесия на DAX30 от 08:00 до 22:00 CET.

За да се приложите индикаторът на графиката, просто:

1. Отворете индикатора и настройте параметрите;


2. Кликнете на файла; след това
3. Изберете отвори офлайн; и
4. Изберете желания символ, за да го отворите в офлайн графика.


Можете да промените периодичността, показвана в активната графика по всяко време, което след това ще промени периодичността в офлайн графиката Ви.


И не се притеснявайте - Вие все още може да прилагате много шаблони, индикатори и експертни системи на офлайн графиката, както обикновено.

Ако все още не сте се запознал с удобството и функционалността на нашата уникална платформа MetaTrader 4 Supreme Edition, заради която бяхме отличени с награди в Германия и Великобритания, може да отворите реална сметка за търговия и да се насладите на над 60 индикатора, които ще подобрят и улеснят търговията Ви.С уважение,
Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.