Admiral Markets е награден за най-добър CFD брокер в Германия за 2019

Февруари 12, 2019 16:19

За нас е удоволствие да обявим, че Admiral Markets UK Ltd. е обявен за най-добър CFD брокер в Германия за 2019 г. от Deutsches Kundeninstitut (DKI)! ДА, ние го направихме отново - това е четвъртата година, в която Admiral Markets е признат за един от водещите германски CFD брокери.

Немският офис на Admiral Markets получи пет от пет звезди в проучването на клиентите на DKI 2019 CFD Broker, което събра мненията на 1,015 активни трейдъри. Проучването, което беше отворено между октомври 2018 г. и януари 2019 г., помоли активните CFD трейдъри да оценят предпочитания от тях CFD брокер, като ги класира в категориите: търговия, обслужване на клиенти, платформа за търговия, съотношение цена/качество, цялостно удовлетворение и мобилна търговия.

"Радваме се, че отново сме признати за най-добрия брокер на CFD в Германия", коментира Йенс Кържановски, член на управителния съвет на Admiral Markets Group AS. "С над 1000 активни трейдъри, гласуващи за Admiral Markets като първи и втори брокер в редица категории, е ясно, че усилията ни да осигурим най-добрите условия за търговия, най-добрия потребителски опит и най-доброто обслужване на клиенти се отплащат."

В допълнение към наградата за най-добър CFD брокер, Admiral Markets също спечели първо място в категориите търговия, удовлетвореност на клиентите и съотношение цена/качество, и второ място в класацията за платформа за търговия и опции и възможности за поръчка.

"Бихме искали да благодарим на всички трейдъри, които гласуваха за Admiral Markets в тези награди - това ни мотивира да продължим да работим, за да осигурим още по-добър търговски опит," каза Йенс Кржановски.

Тъгувай с награждаван брокер

Готови ли сте да започнете да търгувате с награждаван брокер? Тогава отворете сметка и кажете ДА на най-добрата ни оферта:

Най-добрите спредове в историята: Типични спредове от едва 0.6 пипса за EUR / USD и само 0.8 пипса за DAX30.

Нашите най-добри условия за търговия: няма дийлинг деск, без минимална дистанция на стоп лос, ниски минимални депозити и ултра-бързо изпълнение.

Най-добрата платформа за търговия в света: Търгувайте с най-популярните търговски инструменти в света с MetaTrader. Можете да избирате между MT4 и MT5 и да получите и двете с изключителната версия на Admiral Markets Supreme Edition.

Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.