Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Admiral Markets е награден за най-добър CFD брокер в Германия за 2019

Февруари 12, 2019 16:19

Admiral Markets е награден за най-добър CFD брокер в Германия за 2019

За нас е удоволствие да обявим, че Admiral Markets UK Ltd. е обявен за най-добър CFD брокер в Германия за 2019 г. от Deutsches Kundeninstitut (DKI)! ДА, ние го направихме отново - това е четвъртата година, в която Admiral Markets е признат за един от водещите германски CFD брокери.

Немският офис на Admiral Markets получи пет от пет звезди в проучването на клиентите на DKI 2019 CFD Broker, което събра мненията на 1,015 активни трейдъри. Проучването, което беше отворено между октомври 2018 г. и януари 2019 г., помоли активните CFD трейдъри да оценят предпочитания от тях CFD брокер, като ги класира в категориите: търговия, обслужване на клиенти, платформа за търговия, съотношение цена/качество, цялостно удовлетворение и мобилна търговия.

"Радваме се, че отново сме признати за най-добрия брокер на CFD в Германия", коментира Йенс Кържановски, член на управителния съвет на Admiral Markets Group AS. "С над 1000 активни трейдъри, гласуващи за Admiral Markets като първи и втори брокер в редица категории, е ясно, че усилията ни да осигурим най-добрите условия за търговия, най-добрия потребителски опит и най-доброто обслужване на клиенти се отплащат."

В допълнение към наградата за най-добър CFD брокер, Admiral Markets също спечели първо място в категориите търговия, удовлетвореност на клиентите и съотношение цена/качество, и второ място в класацията за платформа за търговия и опции и възможности за поръчка.

"Бихме искали да благодарим на всички трейдъри, които гласуваха за Admiral Markets в тези награди - това ни мотивира да продължим да работим, за да осигурим още по-добър търговски опит," каза Йенс Кржановски.

Тъгувай с награждаван брокер

Готови ли сте да започнете да търгувате с награждаван брокер? Тогава отворете сметка и кажете ДА на най-добрата ни оферта:

Най-добрите спредове в историята: Типични спредове от едва 0.6 пипса за EUR / USD и само 0.8 пипса за DAX30.

Нашите най-добри условия за търговия: няма дийлинг деск, без минимална дистанция на стоп лос, ниски минимални депозити и ултра-бързо изпълнение.

Най-добрата платформа за търговия в света: Търгувайте с най-популярните търговски инструменти в света с MetaTrader. Можете да избирате между MT4 и MT5 и да получите и двете с изключителната версия на Admiral Markets Supreme Edition.

Отворете реална сметка с Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.