Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

​Admiral Markets е награден за най-добра Форекс платформа!

Март 20, 2019 16:30

Admiral Markets е награден за най-добра Форекс платформа!

Admiral Markets с удоволствие обявява, че спечелихме наградата за най-добра Форекс платформа от международните финансови награди на ADVFN 2019!

Международните финансови награди ADVFN разпознават и отбелязват най-добрите продукти и услуги от цялата финансова индустрия. Понастоящем в петата си година наградите признават категории като CFD доставчици, борси за криптовалути, онлайн търговия, платформи за спред залагания, инвестиционни списания и др.

Най-добра Форекс платформа - Admiral Markets

На въпроса за наградите, главният изпълнителен директор на Admiral Markets AS Сергей Богатенков коментира: „Горди сме, че спечелихме в категорията за най-добрата Форекс платформа. Това отразява работата на нашия екип в разработването на инструменти от световна класа, които да помогнат на нашите клиенти да успеят в тяхната търговия.

Admiral Markets предлага Форекс и CFD търговия на платформите MetaTrader 4 и MetaTrader 5, които са достъпни за Windows, Mac, iOS и Android устройства. Тези платформи предлагат на трейдърите и инвеститорите достъп до разширени търговски операции през хиляди финансови пазари в бърза, сигурна и надеждна среда.

Admiral Markets предлага на своите клиенти и изключителната приставка MetaTrader Supreme Edition. Тя включва редица разширени функции, които помагат на клиентите да постигнат още по-добри търговски резултати.

Най-добрият Форекс плъгин: MetaTrader Supreme Edition

Предлага се БЕЗПЛАТНО за MetaTrader 4 и MetaTrader 5, за демо и реални търговски сметки, MetaTrader Supreme Edition извежда тези Форекс платформи на следващото ниво.

Някои от наличните функции включват:

  • Засилена търговия с обширен пакет индикатори, включващ над 15 индикатора
  • Оценете пазарните настроения с приставката за глобалното мнение
  • Усъвършенствана търговия с един клик с приставките на мини терминала и търговския терминал
  • Вижте всеки отделен тик и намерете най-добрата точка за влизане или излизане с реални тик по тик графики
  • Никога не пропускайте възможност за търговия с новини за пазарите в реално време
  • Тествайте новите стратегии за търговия с вградения симулатор за търговия и
  • По-добро управление на търговията, с възможност за показване на множество времеви рамки и типовеграфики едновременно.

Всички тези инструменти са предназначени не само за увеличаване на търговския опит, но и за подобряване на производителността на трейдърите.

2019: Година на признание

Международните финансови награди ADVFN са вторият път, когато платформите за търговия на Admiral Markets бяха признати през 2019 г., след като вече получиха пет звезден рейтинг в проучване на Deutsches Kundeninstitut (DKI) на 1015 активни трейдъри.

Членът на управителния съвет на Admiral Markets Jens Chrzanowski коментира: „Спечелването на наградата за най-добра Форекс платформа, заедно със титлата на DKI за най-добър CFD брокер за 2019-та ни казва, че сме на правилния път, когато става въпрос за разработване на инструменти, които ще помогнат на нашите клиенти да имат най-добрия търговски опит. За нас е удоволствие да бъдем наградени от DKI и ADVFN, а тези награди ще ни дадат възможност да продължим да предоставяме най-добрите възможни инструменти, технологии и услуги.

Платформа номер 1 в света за търговия с множество активи от Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.