Admiral Markets бе награден за най-добър Форекс брокер 2019 в Германия, Естония и Испания

Февруари 04, 2020 12:08

Admiral Markets с удоволствие споделя, че завършихме 2019 година на високо ниво - спечелихме наградата Global Banking and Finance Review за най-добрата Forex компания през 2019 в Германия, Естония и Испания!

От създаването си през 2011 г. наградите Global Banking and Finance Review отразяват иновациите, промените, стратегията и постиженията, осъществяващи се в световния финансов сектор. Наградите включват компании в сферата на банковото дело, Форекс, застраховането, хедж фондовете, пенсионните фондове, спазването на изискванията, корпоративното управление, брокерството и борсите, финансирането на проекти, управлението на инвестиции, технологиите и други.

"Ние от Admiral Markets много се гордеем, че нашият продукт, услуга и платформа бяха признати отново", заяви Йенс Кържановски, член на мениджърския борд на Admiral Markets Group.

"През 2019 групата като цяло подобри своите рекорди като получи 10+ награди в Германия, Испания и Естония, както и международните награди ADVFN. Бихме искали да благодарим на Global Banking and Finance Review за техния вот и ние ще продължим да предоставяме услуги на високо ниво на всички наши клиенти."

Спечелвайки над 40 международни награди е доказателство, че когато решите да търгувате с Admiral Markets, можете да сте спокойни, че избирате да търгувате с най-добрите възможни условия за търговия и най-доброто обслужване на клиенти.

Търгувайте с награждаван брокер

Готови ли сте да започнете да търгувате с награждаван брокер? Тогава отворете си сметка и кажете ДА на нашето най-добро предложение досега:

  • 8000+ финансови инструменти. Включително ДЗР на Форекс, акции, индекси, криптовалути, суровини, ETF-и и още, както и на възможността да инвестирате в хиляди акции и ETF-и.
  • Водещи пазарни спредове: Нашите типични спредове са само 0.6 пипса на EUR/USD и 0.8 пипса на индекса DAX 30.
  • Нашите най-добри търговски условия: Без дийлинг деск, без минимална дистанция за поставяне на стоп лос, ниски минимални депозити и ултра бърза екзекуция.
  • Най-популярната платформа за търговия в света: Търгувайте с MetaTrader 4 и MetaTrader 5 и подкрепете Вашия трейдинг с приставката на Admiral Markets MetaTrader Supreme Edition.


Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.