Admiral Markets бе награден за Най-добър Форекс брокер 2020 и признат за лидерство и обучение

Март 05, 2020 14:09

Admiral Markets спечели три награди за 2020 на Global Banking & Finance Awards - Най-добър Форекс Брокер в Испания, Най-добро Форекс Обучение & Тренировки в Германия и изпълнителният директор на Admiral Markets Group AS Сергей Богатенков бе награден за Най-добър изпълнителен директор на брокер за годината в Европа!

Тези новини идват малко след като Admiral Markets бе отличен като Най-добрата Форекс Компания за 2019 в Германия, Испания и Естония.

След създаването си през 2011 година, наградите Global Banking and Finance Review отразяват иновациите, промените, стратегията и постиженията, осъществени в световния финансов сектор. Наградите включват компании в областите банково дело, Форекс, застраховане, хедж фондове, пенсионни фондове, спазване на изискванията, корпоративно управление, посредничество и борси, финансиране на проекти, управление на инвестиции, технологии и други.

Изпълнителният директор на Admiral Markets Group AS, Сергей Богатенков коментира: "Горди сме, че бяхме отличени от Global Banking and Finance Review и през 2019, и през 2020, за нашето предложение като Форекс брокер. Да бъдем наградени и в категориите лидерство и обучение през 2020 е голяма чест и ще се стремим да постигнем същите постижения през 2021 година и след това."

Към днешна дата Admiral Markets е носител на над 40 международни награди за високи постижения във Форекс и ДЗР търговията. Това е доказателство, че когато решите да търгувате с Admiral Markets, можете да бъдете сигурни, че избирате да търгувате с най-добрите възможни търговски условия и най-доброто обслужване на клиенти.

19 години отлични постижения

Тази награда идва точно на време за 19-ия рожден ден на Admiral Markets - 5 март 2020 година. Изминалите 19 години бяха вълнуващо време за Admiral Markets, започвайки от началото през 2001 година като Admiral Investment and Securities.

През годините отворихме централния си офис в Талин (2003), разширихме се по целия свят до 20 международни офиса, предложихме търговия с над 8000 финансови инструмента и помогнахме на 100 000+ клиенти да търгуват на пазарите.

Бихме искали да Ви благодарим за търговията с Admiral Markets през годините и очакваме още 19 години успехи в търговията и инвестициите!

Търгувайте с награждаван брокер

Търгувайте Форекс и ДЗР върху суровини, акции, индекси, облигации и криптовалути с нашите награждавани услуги!

Нашият бестселър номер 1 - DAX 30 ДЗР притежава един от най-тесните типични спредове на пазара - само 0,8 пипса, заедно с ливъридж до 1:20 за Непрофесионални Клиенти (1:500 за Професионални клиенти) и възможност за търговия с 0,1 минилота.

Научете повече и започнете да търгувате DAX още днес! Единственото, което трябва да направите е да кликнете на банера отдолу!

Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.