Admiral Markets Испания с приз от наградите La Razon за иновации и технологии

Декември 06, 2018 16:12

Испанският екип на Admiral Markets UK Ltd

Компанията за Форекс и CFD търговия Admiral Markets UK Ltd бе наградена за технологични иновации от испанския вестник La Razon, благодарение на постоянния си ангажимент да предоставя на своите клиенти бързо и удобно търговско преживяване.

Admiral Markets получи наградата за най-добър международен онлайн брокер и най-добра платформа за онлайн търговия, която признава технологичните нововъведения във финансовия сектор.

"Тъй като търговията и инвестирането на финансовите пазари могат да бъдат обезсърчаващи за новите трейдъри, една от целите ни е да предоставим интуитивни и лесни за използване платформи за търговия, които дори и начинаещите могат да използват, за да започнат да търгуват", каза Хуан Енрике Кадинянос, регионален мениджър на испанския клон на Admiral Markets UK Ltd. "За нас е чест, че нашите усилия бяха признати с тези награди от La Razón."

Admiral Markets и Технологичните Иновации

Admiral Markets предлага CFD търговия на най-популярните търговски платформи в света - MetaTrader 4 и MetaTrader 5. Тези платформи предлагат на трейдърите и инвеститорите достъп до усъвършенствани търговски операции на хиляди финансови пазари в бърза, сигурна и надеждна среда.

За да предложи на клиентите си превъзходно търговско изживяване, Admiral Markets предлага и изключителната добавка MetaTrader Supreme Edition - безплатна за всички трейдъри на Admiral Markets. MetaTrader Supreme Edition включва набор от разширени функции, които помагат на клиентите да постигнат най-добри резултати в търговията, включително:

  • Изчерпателен пакет индикатори с над 15 индикатора за повишаване на търговската активност на клиентите
  • Приставка за глобалното мнение, за да помогне на клиентите да оценят пазарните настроения
  • Добавки като мини терминал и търговски терминал, за да направи управлението на сделките по-ефективно от всякога
  • Tick Chart Trader, за да улесни клиентите да проследяват движението на графиките си и да намерят най-добрата точка за влизане или излизане
  • Пазарните новини в реално време, така че клиентите никога да не пропускат възможност за търговия
  • Трейдинг симулатор, така че клиентите могат да изпробват нови стратегии за търговия
  • Мини графики, които позволяват на клиентите да виждат няколко времеви рамки и видове графики едновременно.


Друго технологично постижение на Admiral Markets е в областта на онлайн финансовото обучение, като предлага безплатни курсове, уебинари и статии, които помагат на трейдърите да станат успешни в търговията. Както каза Кадинянос в интервю за La Razón: "Когато става дума за трейдинг, в Admiral Markets отделяме голямо внимание на обучението и как да създадем правилен и подходящ план за търговия".

Вторите награди за Иновация и Технологии

Хуан Енрике Кадинянос, регионален мениджър на Admiral Markets UK Ltd Испания с Франциско Мархуенда и Рафаел Ван Грийкен.

La Razón, четвъртият по големина вестник в Испания, стартира наградите за иновации и технологии през 2017 година, като осъзнава важността на технологиите в нашето ежедневие. Целта на наградите е да се признае работата на организациите и професионалистите в сферата на дигиталната еволюция, ефективното използване на ресурсите и непрекъснатото усъвършенстване на ежедневните продукти и услуги.

Наградите за най-добър международен онлайн брокер и най-добра платформа за онлайн търговия бяха представени на екипа на Admiral Markets от директора на La Razón, Франциско Мархуенда и министъра на образованието и научните изследвания в Мадрид Рафаел Ван Грийкен.

В изказване по време на събитието Мархуенда изрази благодарността си не само на победителите, но и на всички, които посветиха усилията си и се жертваха за научните изследвания и иновациите, така че неща, които преди бяха немислими, стават реалност ".


Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.