Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Admiral Markets Испания с приз от наградите La Razon за иновации и технологии

Декември 06, 2018 16:12

Admiral Markets Испания с приз от наградите La Razon за иновации и технологии

Испанският екип на Admiral Markets UK Ltd

Компанията за Форекс и CFD търговия Admiral Markets UK Ltd бе наградена за технологични иновации от испанския вестник La Razon, благодарение на постоянния си ангажимент да предоставя на своите клиенти бързо и удобно търговско преживяване.

Admiral Markets получи наградата за най-добър международен онлайн брокер и най-добра платформа за онлайн търговия, която признава технологичните нововъведения във финансовия сектор.

"Тъй като търговията и инвестирането на финансовите пазари могат да бъдат обезсърчаващи за новите трейдъри, една от целите ни е да предоставим интуитивни и лесни за използване платформи за търговия, които дори и начинаещите могат да използват, за да започнат да търгуват", каза Хуан Енрике Кадинянос, регионален мениджър на испанския клон на Admiral Markets UK Ltd. "За нас е чест, че нашите усилия бяха признати с тези награди от La Razón."

Admiral Markets и Технологичните Иновации

Admiral Markets предлага CFD търговия на най-популярните търговски платформи в света - MetaTrader 4 и MetaTrader 5. Тези платформи предлагат на трейдърите и инвеститорите достъп до усъвършенствани търговски операции на хиляди финансови пазари в бърза, сигурна и надеждна среда.

За да предложи на клиентите си превъзходно търговско изживяване, Admiral Markets предлага и изключителната добавка MetaTrader Supreme Edition - безплатна за всички трейдъри на Admiral Markets. MetaTrader Supreme Edition включва набор от разширени функции, които помагат на клиентите да постигнат най-добри резултати в търговията, включително:

  • Изчерпателен пакет индикатори с над 15 индикатора за повишаване на търговската активност на клиентите
  • Приставка за глобалното мнение, за да помогне на клиентите да оценят пазарните настроения
  • Добавки като мини терминал и търговски терминал, за да направи управлението на сделките по-ефективно от всякога
  • Tick Chart Trader, за да улесни клиентите да проследяват движението на графиките си и да намерят най-добрата точка за влизане или излизане
  • Пазарните новини в реално време, така че клиентите никога да не пропускат възможност за търговия
  • Трейдинг симулатор, така че клиентите могат да изпробват нови стратегии за търговия
  • Мини графики, които позволяват на клиентите да виждат няколко времеви рамки и видове графики едновременно.


Друго технологично постижение на Admiral Markets е в областта на онлайн финансовото обучение, като предлага безплатни курсове, уебинари и статии, които помагат на трейдърите да станат успешни в търговията. Както каза Кадинянос в интервю за La Razón: "Когато става дума за трейдинг, в Admiral Markets отделяме голямо внимание на обучението и как да създадем правилен и подходящ план за търговия".

Вторите награди за Иновация и Технологии

Хуан Енрике Кадинянос, регионален мениджър на Admiral Markets UK Ltd Испания с Франциско Мархуенда и Рафаел Ван Грийкен.

La Razón, четвъртият по големина вестник в Испания, стартира наградите за иновации и технологии през 2017 година, като осъзнава важността на технологиите в нашето ежедневие. Целта на наградите е да се признае работата на организациите и професионалистите в сферата на дигиталната еволюция, ефективното използване на ресурсите и непрекъснатото усъвършенстване на ежедневните продукти и услуги.

Наградите за най-добър международен онлайн брокер и най-добра платформа за онлайн търговия бяха представени на екипа на Admiral Markets от директора на La Razón, Франциско Мархуенда и министъра на образованието и научните изследвания в Мадрид Рафаел Ван Грийкен.

В изказване по време на събитието Мархуенда изрази благодарността си не само на победителите, но и на всички, които посветиха усилията си и се жертваха за научните изследвания и иновациите, така че неща, които преди бяха немислими, стават реалност ".

Безплатна демо сметка от Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 85% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.