Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Награждаване на победителите от конкурса "Търгувай като олимпиец"

Октомври 04, 2016 14:18

Admiral Markets имаме удоволствието да съобщим имената на победителите в конкурса ни за реална търговия "Търгувай като олимпиец", който беше посветен на Олимпийските игри и се проведе от 01- 31.08.2016 г.

Името на големият победител е г-н Георги Станков. Той успя да постигне завидната месечна възвръщаемост от 97.26% и по този начин спечели първо място в конкурса и паричната награда от 2000 лв.


Второто място за най-висока възвръщаемост се зае от г-н Кирил Георгиев, който получи и наградата от 800 лв. Той стартира състезанието със скромния капитал от 707 лв. и реализира доходност от 81.27%.


Бронзовият медал беше спечелен от г-н Валентин Трендафилов, който направи възвръщаемост в размер на 11.66% само за един месец. За представянето си той получи паричната награда от 500 лв.


Може да се запознаете с пълните интервюта на тримата победители, в които те споделят своя опит, от тук.

Честито още веднъж на победителите!


Ако искате да научите повече за подходящите инвестиционни възможности и да бъдете успешен трейдър като тях, може да посетите нашия БЕЗПЛАТЕН семинар „Как да накараме парите ни да работят да работят по-добре за нас на финансовите пазари" на 28.10.2016 г. в Гранд Хотел Пловдив (бившия Новотел).

Регистриайте се сега.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.