Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Награждаване на победителите от конкурса "Търгувай като олимпиец"

Октомври 04, 2016 14:18

Admiral Markets имаме удоволствието да съобщим имената на победителите в конкурса ни за реална търговия "Търгувай като олимпиец", който беше посветен на Олимпийските игри и се проведе от 01- 31.08.2016 г.

Името на големият победител е г-н Георги Станков. Той успя да постигне завидната месечна възвръщаемост от 97.26% и по този начин спечели първо място в конкурса и паричната награда от 2000 лв.


Второто място за най-висока възвръщаемост се зае от г-н Кирил Георгиев, който получи и наградата от 800 лв. Той стартира състезанието със скромния капитал от 707 лв. и реализира доходност от 81.27%.


Бронзовият медал беше спечелен от г-н Валентин Трендафилов, който направи възвръщаемост в размер на 11.66% само за един месец. За представянето си той получи паричната награда от 500 лв.


Може да се запознаете с пълните интервюта на тримата победители, в които те споделят своя опит, от тук.

Честито още веднъж на победителите!


Ако искате да научите повече за подходящите инвестиционни възможности и да бъдете успешен трейдър като тях, може да посетите нашия БЕЗПЛАТЕН семинар „Как да накараме парите ни да работят да работят по-добре за нас на финансовите пазари" на 28.10.2016 г. в Гранд Хотел Пловдив (бившия Новотел).

Регистриайте се сега.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.