Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Над 500 души посетиха Годишната конференция на Admiral Markets

Ноември 14, 2016 09:52

Годишната конференция на Admiral Markets за 2016 г., водещо ежегодно събитие за трейдъри, се проведе с първокласни гост-лектори, на първокласно място и превъзходна програма за контакти, всичко това в една прекрасна обстановка. Около 500 финансови висши мениджъри, мениджъри на фондове, управители на активи, както и сериозни търговци и частни инвеститори, оцениха събитието като изключително.

Конференцията се проведе в Унгария, в Aquaworld Resort Budapest Hotel & Water Park на 03 ноември 2016 г., четвъртък.

Birger Schäfermeier, известен немски търговец, ментор и лектор експерт, бе домакин на панела „Петте стъпки към нагласата за победа". Панелът се фокусира върху практически стъпки, процеса на търговия и стратегии, като Schäfermeier сподели и забавни лични истории от кариерата си като професионален търговец.

Освен това, конференцията подсигури няколко възможности за контакти под формата на обяд и кафе-паузи. Начинаещите търговци можеха да обменят гледни точки и мнения с опитни търговци, включително и със Schäfermeier.

В края на конференцията, участниците със сметки в Admiral Markets получиха специална оферта, която им позволи да търгуват DAX30, CAC40 и STOXX50 с нулев спред и без комисионни до 70 работни дни*.

Видео от конференцията на Admiral Markets е достъпно долу.


Интервю с Birger Schäfermeier - DER TRADER*Ако искате да научите повече за тази промоция, може да се свържете с нашия отдел по Продажби на 02/98 11 111 или с личния си акаунт мениджър, ако вече имате сметка при нас.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.