Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Над 500 души посетиха Годишната конференция на Admiral Markets

Ноември 14, 2016 09:52

Годишната конференция на Admiral Markets за 2016 г., водещо ежегодно събитие за трейдъри, се проведе с първокласни гост-лектори, на първокласно място и превъзходна програма за контакти, всичко това в една прекрасна обстановка. Около 500 финансови висши мениджъри, мениджъри на фондове, управители на активи, както и сериозни търговци и частни инвеститори, оцениха събитието като изключително.

Конференцията се проведе в Унгария, в Aquaworld Resort Budapest Hotel & Water Park на 03 ноември 2016 г., четвъртък.

Birger Schäfermeier, известен немски търговец, ментор и лектор експерт, бе домакин на панела „Петте стъпки към нагласата за победа". Панелът се фокусира върху практически стъпки, процеса на търговия и стратегии, като Schäfermeier сподели и забавни лични истории от кариерата си като професионален търговец.

Освен това, конференцията подсигури няколко възможности за контакти под формата на обяд и кафе-паузи. Начинаещите търговци можеха да обменят гледни точки и мнения с опитни търговци, включително и със Schäfermeier.

В края на конференцията, участниците със сметки в Admiral Markets получиха специална оферта, която им позволи да търгуват DAX30, CAC40 и STOXX50 с нулев спред и без комисионни до 70 работни дни*.

Видео от конференцията на Admiral Markets е достъпно долу.


Интервю с Birger Schäfermeier - DER TRADER*Ако искате да научите повече за тази промоция, може да се свържете с нашия отдел по Продажби на 02/98 11 111 или с личния си акаунт мениджър, ако вече имате сметка при нас.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.