Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

МНОГО НАГРАДИ на безплатен Форекс семинар в Пловдив

Октомври 25, 2016 09:55

Писнало ли е Ви вече от досадни реклами за бонуси и награди, които се оказва, че можеш да получиш само ако изпълниш един куп допълнителни условия? Омръзна ли Ви да се взирате в дребния шрифт?

Admiral Markets винаги сме вярвали в справедливостта и прозрачността. Ето защо каним всички трейдъри, от начинаещи до напреднали, на нашият БЕЗПЛАТЕН семинар "Печеливши стратегии и инструменти за търговия", на който ще бъдат раздадени МНОГО НАГРАДИ.

Тези от участниците в семинара, които притежават реални сметки Admiral.Markets ще участват в томбола, чийто жребий ще избере трима от тях, които ще спечелят съответно:

I-ва награда от 500 лв.

II-ра награда от 300 лв.

III-та награда от 100 лв.

NB!!! Всички награди ще бъдат начислени в реалните акаунти на победителите и могат да бъдат използвани за търговия или да бъдат веднага изтеглени като кеш без никакви ограничения!

Семинарът ще се проведе на на 28 октомври 2016 (петък) в Гранд Хотел Пловдив (бившия Новотел), гр. Пловдив, ул. "Златю Бояджиев" 2.


Направете своята регистрация сега, докато все още има свободни места!Предупреждение за риск: Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да изгубите всички инвестирани средства. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате повече, отколкото сте склонни да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате риска при търговията преди да използвате услугите на Admiral Markets.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 85% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.