Предлагат се мини и микро лотове за CFD-та върху американски акции!

Август 20, 2019 11:29

Уважаеми Трейдъри,

Вълнуваме са да обявим, че Admiral Markets намали минималния размер на контракта и стъпката по контракта в рамките на нашето предложение за CFD-та върху американски акции.

От понеделник, 19 август 2019 година, минималният размер на контракта и стъпката по контракта за много CFD-та върху американски акции на сметката Trade.MT5 са понижени до 0.1 и 0.01 лота, в зависимост от техните текущи цени и най-ниските възможни изисквания за маржин.

Примери за новите размери на договорите и стъпките може да намерите в таблицата отдолу:

Цена на CFD на акция

Минимални изисквания за маржин 20% или повече

Минимални изисквания за маржин 10% или по-малко

Под $10

1 лот и стъпка 1 лот

1 лот и стъпка 1 лот

$10 - $20

1 лот и стъпка 1 лот

0.1 лот и стъпка 0.1 лот

Над $20

1 лот и стъпка 1 лот

0.1 лот и стъпка 0.01 лот


Маржин изискванията за инструментите могат да бъдат проверени в Технически спецификации. Те не зависят от категоризацията на клиента.

Тази промяна увеличава достъпността на CFD-та върху американските фондови за трейдъри с по-малки депозити и дава възможност за по-прецизно управление на капитала.

Поздрави,

Admiral Markets.

Търгувайте Facebook, Apple или Tesla

В първата половина на август 2019, тези три CFD-та върху американски акции бяха глобално най-търгувани в Admiral Markets Group. Всичките три сега можете да търгувате с 0.1 лота, следователно ще можете да започнете с 10 пъти по-малък маржин и много по-малки стъпки в обема от само 0.01 лота.

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.