76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Проблем със съвместимостта на MetaTrader с MacOS Catalina

Октомври 11, 2019 18:40

Проблем със съвместимостта на MetaTrader с MacOS Catalina

Уважаеми Трейдъри,

Това съобщения касае само тези от Вас, които използват MetaTrader за Mac.

За съжаление, най-новата актуализация за MacOS, Catalina, доведе до проблем със съвместимостта, който не позволява на програмите на MetaTrader да функционират повече на платформата. Препоръчваме на нашите потребители, базирани на MacOS, които желаят да продължат да търгуват на своята Mac платформа, да отложат актуализацията, докато не се появи решение на проблема.

Междувременно засегнатите потребители могат да продължат да търгуват чрез портала Webtrader или да инсталират Windows на своите Mac системи като втора операционна система, или да използват в софтуер за виртуализация като Parallels.

Всички трейдъри, които използват PC или Windows платформа, не са засегнати и могат да продължат да търгуват без притеснения.

Ако имате допълнителни въпроси относно този проблем, моля, свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти.

Поздрави,

Admiral Markets.