Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Маржин калкулатор директно интегриран в MT4 - подсилете Вашата търговия

Юни 10, 2015 10:59

Уважаеми търговци,

През 2015 г. ние успяхме да внедрим някои от допълнителните функции, изисквани от нашите клиенти в нашата MT4 Supreme. Днес с гордост можем да обявим две допълнителни нови и изключителни характеристики на Admiral MiniTerminal, които ще Ви помогнат при вземането на по-добри решения за търговия.


Margin Calculator

С тази нова функция, сега Вие сте в състояние да изчислите изисквания маржин за сделките, които искате да поставите.

В сравнение със стандартните калкулатори на уеб страници, новият ни маржин калкулатор ще бъде в състояние да вземе предвид Вашите отворени позиции, правилно да изчисли хеджираните позиции и автоматично ще разпознае форекс ливъриджа по Вашата сметка.

Чувствайте се свободни да изпробвате различни сценарии и да откриете размера на поръчката, който е точно за Вас.


Risk Calculator

Нашият подобрен калкулатор за риска сега изчислява Вашият риск при търговия в съответната валута на сметката. Той ще Ви предостави допълнително сега и маржин информация за изчислението на лот.

Вие не трябва да си правите изчисленията сами. Вместо това, можете просто да регулирате нивата на Stop Loss и желания от Вас максимален риск. Изчисляване на размера на лота ще бъде направено автоматично за Вас.

Също така имате възможност за изчисляване на риска, като процент от Вашия текущ баланс (equity) или баланса по сметката.

Само с няколко кликвания, Вашата сделка може да се влезе на пазара.


Има повече от 60 други функции, които са достъпни за Вас безплатно чрез лесното изтегляне и инсталиране на актуализирания вариант на MT4 Supreme от нашия сайт.

Подобрете търговията си с нашите иновативни и ексклузивни инструменти, които подсилват допълнително водещата платформа за търговия MetaTrader 4.

Тествайте сега за 30-дневен период на демо сметка!

С най-добри пожелания,

Admiral Markets

"Fin Tech" - повишаване на финансовите услуги с иновативна технология - е най-новата тенденция във финансовата индустрия. Admiral Markets е световен лидер в предоставянето на иновативни инструменти за търговия за подобряване на търговията с нашите клиенти. Ние сме винаги отворени за нови идеи и предложения. Вашите идеи ще ни помогнат да се подобрим на дневна база. Моля, изпращайте предложенията си до supreme@admiralmarkets.com.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.