Промяна на маржин изискванията за екзотичните валутни двойки

Април 13, 2020 21:08

Уважаеми Трейдър,

В отговор на текущите пазарни условия ще направим по-нататъшни промени на маржин изискванията във валутни ДЗР на екзотични двойки, за да гарантираме, че те точно отразяват текущите нива на волатилност и ликвидност на пазарите.

От 00:00 EET в сряда, 15 април, ще намалим максималния възможен ливъридж на разположение на нашите клиенти за всички валутни двойки с участието на CZK, HUF, NOK, PLN, SEK, SGD, CNH, RON до 1:25.

Новият намален ливъридж ще се прилага както за нови, така и за съществуващи позиции. Моля, съветваме Ви да проверите състоянието на сметката си, за да се уверите, че тя напълно отговаря на новите изисквания за маржин.

Непрофесионалните клиенти, които търгуват с ливъридж от 1:20 или по-нисък, не са обект на тези промени.

Напомняме на нашите професионални клиенти, че нашата политика за защита от негативен баланс по сметката не се прилага при ненормални пазарни условия и е важно внимателно да проверите състоянието на собствената си сметка.

Препоръчваме както на непрофесионалните, така и на професионални клиенти да преразгледат експозицията си във всички засегнати инструменти и преди предстоящата промяна, за да я приспособят към приемливи нива на риск, ако е необходимо.

Поздрави,

Admiral Markets.

Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.