Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Компенсации заради срива на GBPUSD в петък по сметките Admiral.Markets

Октомври 11, 2016 15:51


Уважаеми търговци,

В петък, 7 октомври 02:07 ч. (EET), британската лира бързо се срина надолу спрямо другите валути, заради опасенията за "твърд Brexit".

Ликвидността бе пометена за кратък период от време, в резултат на ценообразуването на GBP от големите банки и брокерски къщи при много различни и противоречиви нива.

Нашата ликвидност като цяло бе задоволителна и не сме наблюдавали значителни ценови проблеми за по-голямата част от валутните двойки с британската лира, с изключение на GBP/USD, на която имахме ценови срив до около 1.11 на Live2 сървъра за търговия.

Въпреки че по-горната цена отразява поръчка, изпълнена от външен контрагент и не е грешка, не сме щастливи да обвържем нашите клиенти при тази индивидуална екзекуция.

Виждаме, че цената 1.17944, която е била представена на Live2 сървъра следващата минута след скока (02:08 EET), е в близост до общия консенсус диапазон на пазара от 1.15 - 1.19.

Всички сделки на GBP/USD, GBP/USD-Pro, изпълнени под 1.17944 на 7 октомври 2016 г. 02:07 часа (EET) подлежат на компенсация, която ще бъде извършена на 11 октомври, чрез корекция на баланса на засегнатите Admiral.Markets сметки.

Компенсацията ще се изчислява като разлика в пунктовете между действителната цена на сключване на сделките по GBP/USD по време на срива и цената 1.17944, умножена по стойността на пункт за лот в базовата валута на сметката и съответния обем на ордера в лотове.

Ако имате няколко засегнати поръчки на GBP/USD, сумарна компенсация ще бъде кредитирана по сметката Ви.

Ако вече сте получили частична компенсация, ще направим допълнителна частична компенсация, така че сумата на всички частични компенсации ще бъде равна на сумата, изчислена с използването на горепосочения метод.

Бихме искали да използваме тази възможност, за да Ви благодарим за търпението, което е безценно качество за всеки трейдър.

Ако имате някакви допълнителни въпроси, свързани с ценообразуването на британската лира, моля не се колебайте да се свържете с нашия отдел за поддръжка на клиенти или с Вашия акаунт мениджър.Поздрави,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.