​Колко точно защита е нужна? Кажете на ESMA какво МИСЛИТЕ!

Януари 31, 2018 10:16

Уважаеми Трейдъри,

Европейският регулатор - European Securities and Markets Authority (ESMA), в момента разглежда мерки, които могат да имат драстично въздействие върху начина, по който търгувате.

Основен аспект, на това преразглеждане, е свързано с изискванията за маржин при CFD-търговията. В зависимост от конкретния инструмент за търговия, максималният размер на ливъридж (и на свързания с него маржин), може бъде между 5 и 30. Това означава, че една от основните причини за това да изберете да търгувате със CFD-та – а именно ефективния ливъридж, който се предоставя – може да стане много по-неатрактивна.

В момента, Admiral Markets UK Ltd. Ви предлага възможността сами да избирате нивото на ливъридж. Всеки клиент, може сам за себе си да реши, дали ливъридж от 10, 50, или максимални от 500 е подходящ за него. Ефектът на ливъридж умножава размера на печалбите, но също така и на потенциалните загуби. Колкото по-висок е ливъриджа, толкова по-голям е потенциала за печалба, но също така и за загуба. Можете да прочетете повече за това, в секцията управление на риска на нашия уебсайт.

ЗАБЕЛЕЖКА: Прочетете повече за предложенията на ЕSMA (на английски).

Вашето мнение има значение & моментът е сега!

Ако искате да комуникирате и да предадете своето мнение на ESMA, относно разглеждания въпрос, сега е ВАШИЯТ шанс? ESMA позволява на всички пазарни участници да направят онлайн коментари до 5-ти Февруари 2018-та година.

Кажете своето мнение и изпратете своя отговор директно на ESMA още днес! За да направите това, просто отидете на сайта на ESMA и следвайте предоставените инструкции, като изпратите имейл на CFECFDBO@esma.europa.eu.

Предварително Ви благодарим, че споделихте своето мнение с ESMA. Ние от Admiral Markets UK Ltd. винаги приветстваме чувствителната и стриктна регулация – обаче, вярваме също така, че трябва да се спазва принципа на реципрочността. С Ваша помощ, можем да направим така, че всички участници в индустрията, са третирани справедливо.

ESMA ще извърши консултация с пазарните участници преди 5-ти Февруари, понеделник. Все още не е ясно, кога приетите реални промени, ако има такива, ще влязат в сила. Разбира се, ние ще Ви информираме, ако има промени.

Тук сме за Вас!

Ако имате допълнителни въпроси за този, или друг аспект от нашите услуги и продукти, не се колебайте да се свържете с нашия екип за обслужване на клиенти.

С Уважение,

Admiral Markets UK Ltd.

P.S. Admiral Markets UK Ltd. вече предоставя най-добрите мерки за защита, включващи:

  • Променлив ливъридж – за разлика от повечето от нашите конкуренти, ние Ви позволяваме да избирате подходящия за Вас ливъридж, който Ви кара да се чувствате спокойно. Дали ще изберете ливъридж от 10, или 500, това е изцяло Ваше решение!
  • Политика за Защита от Негативен Баланс – това е нашата протекция за Вас от допълнителни задължения
  • Образование относно риска – ясно и пълно, точно както трябва да бъде.
  • Персонален риск мениджмънт без ограничения – например стоп за ограничаване на загубата без минимално отстояние от цената!
Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.