Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Кои спечелиха паричните награди на семинара ни в Пловдив

Ноември 07, 2016 10:55

Уважаеми трейдъри,

Семинарът на Admiral Markets привлече силно ентусиазирани участници тази година в гр. Пловдив на 28.10.2016 г., като включваше доста презентации от независими трейдъри и отново раздаване на награди.

Благодарни сме на всички презентатори, че ни помогнаха да разпространим нашата мисия за по-отговорна търговия с помощта на новите технологии. Надяваме се, че семинарът ни е бил полезен за трейдърите и инвеститорите на финансовите пазари.

Ето и нашите победители от лотарията ни:

Първата парична награда от 500 лв. спечели Иван Карталов

Втората награда от 300 лв. кеш отиде при Неделчо Жеков и

Третата парична награда от 100 лв. се падна на Величко Хараланов.

Сред начинаещите трейдъри Теодора Якимова спечели безплатна консултация за търговия на финансовите пазари от професионалниите трейдъри в MyForex.bg.

Честито на печелившите! А всички останали може да се запознаете с екипа ни не само по семинарите в различните градове, но и като следите нашите уебинари.

Очаквайте ни на 25.11.2016 г. в гр. Варна. Регистрирайте се сега.


С уважение,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.