Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Кои са най-великите български трейдъри днес?

Септември 02, 2016 11:36

Всеки ден хиляди и хиляди хора търгуват по целия свят, но да си го признаем, че повечето от тях никога няма да бъдат запомнени.
Тези, които искат да бъдат запомнени и да станат част от историята трябва да са направили нещо невероятно и епично. И това не може да бъде само невероятната постигната възвръщаемост от тях, големите сделки са дори повече от това.

Наистина велик търговец е този, който използва цялото ноу-хау, за да получи положителна възвръщаемост с нисък риск - нещо, което всички останали не са обмислили добре.

Помислете за това: с 97.26% месечна възвръщаемост в конкурса за реална търговия, организиран от Admiral Markets в чест на Олимпийските игри, Георги Станков има максимален дроудаун под 3%. По-бавното усвояване на дроудауна (максималният допустим от Вас процент загуба по сметката Ви) обикновено означава, че рискът, който е взет, за да се постигне този голям процент възвръщаемост е минимален. Г-н Станков е изпълнил 76 сделки за целия месец, като от тях 74 са печеливши и едва 2 са губещите сделки. Нашият победител е постигнал серия от 64 поредни печалби.


Или Кирил Георгиев с 81.27% възвръщаемост за периода на конкурса. Той стартира състезанието само с 707,6 лв. в реалната си сметка с Admiral Markets и завърши на второ място със сребърен медал и баланс от 1282,7 лв.

На трето място се нарежда Валентин Трендафилов с постигната възвръщаемост от 11.66% през август.

Те, както и всички български трейдъри, които се състезаваха за наградния фонд от 3780 лв. и видно признание във финансовата общност, ни показаха какво всъщност значи търговията като начин на живот.

В дългосрочен план, по-ниският максимален дроудаун е единствения начин да останете в играта. За това са необходими: дисциплина, увереност във Вашите познания и стратегия, както и твърд характер, за да може да устоите на промените на пазарите.

Тримата победители ще бъдат наградени на специално мероприятие в гр. София на 30.09.2016 г. от 16 ч. Очаквайте скоро снимки и интервютата с нашите медалисти от конкурса „Търгувай като Олимпиец".

Admiral Markets състави малък списък на днешните успешни търговци в България, които ежедневно използват тези качества, за да постигнат най-добрата възвръщаемост в търговията на финансовите пазари.


Вдъхновявайте се!

Натиснете ТУК, за да научите как търгуват най-успешните български трейдъри днес.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.