Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Кои са най-великите български трейдъри днес?

Септември 02, 2016 11:36

Всеки ден хиляди и хиляди хора търгуват по целия свят, но да си го признаем, че повечето от тях никога няма да бъдат запомнени.
Тези, които искат да бъдат запомнени и да станат част от историята трябва да са направили нещо невероятно и епично. И това не може да бъде само невероятната постигната възвръщаемост от тях, големите сделки са дори повече от това.

Наистина велик търговец е този, който използва цялото ноу-хау, за да получи положителна възвръщаемост с нисък риск - нещо, което всички останали не са обмислили добре.

Помислете за това: с 97.26% месечна възвръщаемост в конкурса за реална търговия, организиран от Admiral Markets в чест на Олимпийските игри, Георги Станков има максимален дроудаун под 3%. По-бавното усвояване на дроудауна (максималният допустим от Вас процент загуба по сметката Ви) обикновено означава, че рискът, който е взет, за да се постигне този голям процент възвръщаемост е минимален. Г-н Станков е изпълнил 76 сделки за целия месец, като от тях 74 са печеливши и едва 2 са губещите сделки. Нашият победител е постигнал серия от 64 поредни печалби.


Или Кирил Георгиев с 81.27% възвръщаемост за периода на конкурса. Той стартира състезанието само с 707,6 лв. в реалната си сметка с Admiral Markets и завърши на второ място със сребърен медал и баланс от 1282,7 лв.

На трето място се нарежда Валентин Трендафилов с постигната възвръщаемост от 11.66% през август.

Те, както и всички български трейдъри, които се състезаваха за наградния фонд от 3780 лв. и видно признание във финансовата общност, ни показаха какво всъщност значи търговията като начин на живот.

В дългосрочен план, по-ниският максимален дроудаун е единствения начин да останете в играта. За това са необходими: дисциплина, увереност във Вашите познания и стратегия, както и твърд характер, за да може да устоите на промените на пазарите.

Тримата победители ще бъдат наградени на специално мероприятие в гр. София на 30.09.2016 г. от 16 ч. Очаквайте скоро снимки и интервютата с нашите медалисти от конкурса „Търгувай като Олимпиец".

Admiral Markets състави малък списък на днешните успешни търговци в България, които ежедневно използват тези качества, за да постигнат най-добрата възвръщаемост в търговията на финансовите пазари.


Вдъхновявайте се!

Натиснете ТУК, за да научите как търгуват най-успешните български трейдъри днес.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.