Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Класиране за конкурсът "Търгувай като Олимпиец" към 14.08.2016

Август 15, 2016 15:59

Няколко стотин трейдъри се конкурират вече за Наградния фонд на стойност общо 3 780 лв. в конкурса Търгувай като Олимпиец. Тримата най-добри в класирането за целия период на състезанието ще бъдат наградени на специална церемония по награждаването и ще бъдат интервюирани за финансовата онлайн медия Profit.bg и сайта admiralmarkets.bg. Не забравяйте, че освен паричните награди за тримата победители ще има и доста предметни такива.

Към средата на състезанието за търговия с реални сметки лидер е Стефан Бончев с доходност от 95.39%. На второ място се класира Искрен Георгиев с процентна печалба от 67.16%. Припомняме на участниците, че проследяваме процентната възвръщаемост за месец август.

Вижте и останалите.

Временно класиране:

  1. Стефан Бончев, възвръщаемост +95.39%
  2. Искрен Герогиев, +67.16%
  3. Калин Георгиев, +43.42%
  4. Христо Калъчев, +29.55%
  5. Николай Панайотов +21.84%


Изчислете възвръщаемостта си:

Admiral.Connect анализира Вашите сделки и Ви помага да подобрите своята търговска стратегия въз основа на резултатите в реално време.


Приставката в платформата MetaTrader Supreme Edition Ви показва силните и слабите страни на дейността Ви, като Ви дава уникална визия на това, което може да окаже влияние върху бъдещите търговски решения.

Разделът Trade Analysis на прозореца Admiral.Connect (кликнете, за да изтеглите) се състои от 3 елемента:

Преглед

Прави преглед на активността. Множество диаграми и графики допълват информацията. Можете да анализирате баланса, текущия баланс, ефективността, печалбата/загубата от различни периоди. Ако участвате в състезанието, може да се изчисли възвръщаемостта за ден или % Equity Return.

Анализ

Дава статистика за всеки инструмент по отделно. Показва подробна информация за брутни печалба и загуба, печеливши/губещи позиции най-успешните/неуспешни сделки и още. По този начин може да оцените работата си и тези инструменти за търговия, които са генерирали най-добри резултати.

Поръчки

Дава подробна история на поръчките. За всяка поръчка се предлагат множество филтри като таймфрейм, обем и още. Можете да сортирате и анализирате когато и както искате.

Как да получите достъп до Admiral.Connect?

  1. Инсталиране на приставката Supreme Edition
  2. Отворете отново MT4 платформата и посетете секцията Expert Advisors в Navigator
  3. Активиране на Auto Trading (Ctrl+E)
  4. Кликнете два пъти върху Admiral.Connect и изберете Trade Analysis
Медиен партньор - Профит.бг България


Успех на всички участници!

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.