Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Какво да очакваме на финансовите пазари през 2017

Януари 10, 2017 14:15

На 20 януари 2017 г. в град Бургас, Гранд Хотел Приморец ще се проведе семинар „Инвестициите на финансовите пазари през 2017", организиран от Admiral Markets.

Запознайте се с екипа на Admiral Markets и успешните професионални трейдъри – Райчо Ангелов, Георги Станков, Пламен Петров и Божил Зархулев. Те ще представят методите си и ще споделят търговския си опит.

На семинара ще бъдат представени конкретни търговски стратегии и ще се обсъдят перспективите за 2017 г. пред класовете активи като злато, петрол, индекси и валути. Ще бъдат обхванати всички аспекти на трейдинга като търговски техники, психология, риск, планиране.

Oсобено интересни са корелациите между търговските активи, които Ви дават съвсем нова перспектива за анализ и търговия. За целта Admiral Markets разработи специално софтуерно приложение Supreme Edition за платформата Meta Trader 4, което е без аналог на пазара.

Научете се как да търгувате с „умните пари". Два компонента не могат да лъжат – обема и цената, като те са особено удачни за позициониране от „вярната" страна на пазара.

Възползвайте се и от безплатна лична консултация с нашите специалисти на 19.01.2017 г. и 20.01.2017 г. на място в "Гранд Хотел Приморец", за да разберете как да инвестирате и управлявате парите си по-добре. За предварителна уговорка на среща, моля свържете се с нас на: info@forextrade.bg или тел.:02/9811111.

Регистрирайте се сега, местата са ограничени!


Предупреждение за риск:

Минали резултати не са непременно показателни за бъдещите резултати

Търговията с валути или договори за разлика с маржин носи висока степен на риск и може да не е подходяща за всички инвеститори. Има вероятност да претърпите загуба равна на или по-голяма от цялата Ви инвестиция. Следователно не трябва да инвестиране или да рискувате пари, които не може да си позволите да загубите. Трябва да се уверите, че разбирате всички рискове. Преди да използвате услугите на Admiral Markets UK Ltd, моля запознайте се с рисковете, свързани с търговията.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.