Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
 • Ливъридж до:
  1:30 за непрофесионални клиенти,
  1:500 за професионални клиенти
 • FSCS защита
 • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

​Как да се свържем с МТ5 акаунт след 16 юни 2018?

Юни 05, 2018 11:40

MetaTrader5


Уважаеми трейдъри,

Моля, имайте предвид, че в събота, 16 юни 2018 г., ще разделим нашия сървър за търговия MetaTrader 5 на два отделни сървъра, както следва:

 • AdmiralMarkets-Live - моля, използвайте този сървър за реални сметките за търговия в MT5;
 • AdmiralMarkets-Demo - моля, използвайте този сървър за демо сметките си в MT5.

Детайли за сметките Ви (потребителско име и парола) ще останат същите, както и историята на търговията и откритите Ви позиции.

Моля, запознайте се със стъпките, които трябва да следвате, за да се свържете с новите сървъри след 16 юни 2018:

I. Как да се свържете отново с Live MT5 акаунт

Desktop терминали & WebTrader - няма да ви се налага да правите нищо специално, за да се свържете отново с реалната си сметка, използвайки терминала на MT5 или уеб базираната платформа МТ5.

Мобилни терминали - ще трябва да се свържете с мобилния терминал MT5 само веднъж, като потърсите сървър за търговия "AdmiralMarkets-Live" в приложението и въведете данните си за профила си.

Моля, не забравяйте да запомните паролата за профила си, за да нямате проблеми с повторното свързване на активния си профил в мобилното приложение на MT5.

II. Как да свържете повторно с Демо MT5 акаунт?

Ще трябва да свържете отново с Демо сметка си в MT5, като потърсите "AdmiralMarkets-Demo" в търговския ви терминал и въведете данните за профила си. Това важи за всички версии на терминалите за търговия – десктоп , уеб и мобилни.

Ако имате въпроси или проблеми, моля да се свържете предварително с нашият екип за обслужване на клиенти.

Все още не сте използвали MetaTrader5? Ето 5 причини да започнете днес:

 1. Само MT5 предлага широко покритие на всички нови финансови инструменти, включително нови CFD върху акции.
 2. Само с MT5 Вие можете да се наслаждавате на споделена търговия и класически инвестиции с Вашия Admiral.Invest акаунт.
 3. За да продължите напред с търговията, вземете MetaTrader Supreme, който също е на разположение за MT5, който Ви носи над 60 брилянтни функции, включително потребителски индикатори, експертни съветници и още много други.
 4. MT5 разполага с повече времеви рамки и повече функции, отколкото MetaTrader 4 (напр.Forex Depth of Market – Форекс дълбочина на пазара).
 5. Безспорно MT5 е бъдещето на търговските платформи и при това е безплатна.

Сърдечни поздрави,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.