Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Използвайте нагласите на пазара като бичи и мечи индикатор

Септември 10, 2015 10:16

Уважаеми Трейдъри,

Имаме удоволствието да Ви представим нашият нов индикатор за пазарните настроенията на Форекс двойките и златото, достъп до който можете да получите чрез нашия уебсайт.

Сега можете да подобрите своите търговски решения, чрез измерване на настроенията на пазара в реално време.

Как работи

Нашият индикатор за нагласите на пазара действа като индекс на биковете и мечките, използвайки джаджи, които показват дали търговците са дълги или къси на специфичен пазар. Например, това табло за пазарните настроения Ви показва, че 78% от търговците са къси на EUR/USD и 22% са дълги.


Знаете ли, че нагласите на пазара е чудесен контра-индикатор също?

Ние разбираме, че идеята за обратен индикатор може да изглежда странна, така че нека да погледнем по-отблизо. По този показател за настроенията на пазара, ние знаем, че:

1.78% от търговците, които са дълги на EUR/USD, в някакъв момент ще трябва да затворят своите сделки чрез продажба.

2. 22% от търговците също ще трябва да затворят своите позиции, само че в техния случай това ще бъде чрез покупки.

С една дума, Ви се предоставя прозрение, че в някакъв бъдещ момент може да има 3.45 пъти повече предлагане на дребно, влизащо на пазара (на базата на съотношението на 78% срещу 22%), отколкото да има търсене. И какво? Това прозрение Ви казва, че вероятно ще има повече натиск за продажби, отколкото за покупки, което означава:

  • това е нещо, от което може да се възползвате, с
  • отварянето на къси позиции, които се основават на стойностите на индикатора.


Използвайте нагласите на пазара като индикация, не като потвърждение

Нашата информация за пазарните настроения осигурява един от малкото водещи показатели за нагласите на Форекс пазара. Но като всеки индикатор - трябва да ограничите Вашите търговски рискове, като го използвате заедно с личния си риск мениджмънт.

Така че, използвайте този инструмент за повишаване на Вашите търговски идеи или като фокус за интересни ситуации на пазара - не като потвърждение за следващия ход на пазара.

Ние приветстваме Вашето мнение, така че моля не се колебайте да го изпрати тук: info@admiralmarkets.comС най-добри пожелания,

Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.