Изпълнителният и Финансов Директор на Admiral Markets AS - Сергей Богатенков, спечели награда „Изненада на Годината”

Април 13, 2018 14:12

Изпълнителният и Финансов Директор на Admiral Markets AS - Сергей Богатенков, спечели награда „Изненада на Годината"

Уважаеми трейдъри,

Изключително сме щастливи да Ви съобщим, че изпълнителният и финансов директор на Admiral Markets AS – Сергей Богатенков, спечели наградата „Изненада на Годината" на Äripäev и BIG4 Audit Bureaus.

По-рано през годината, г-н Богатенков бе номиниран за Най-добър Финансов Директор, заради факта, че под негово ръководство, Admiral Markets AS непрестанно разширяваше международния си бизнес с експоненциални темпове. Admiral Markets AS, наскоро издаде и листна публична емисия облигации на Nasdaq Tallinn Stock Exchange, което бе сериозно постижение.

Първоначално, 15 Финансови Директора, бяха избрани и номинирани. Господин Тоомас Трууверк, финансов директор на Äripäev и член на журито, наблегна на изключителните постижения и забележително представяне на избраните кандидати. Той ги определи, като изключително добър пример за добър мениджмънт и организационни способности.

Победителят в надпреварата, бе оповестен днес и това е – г-жа Астрит Вийсма-Касс от Magnetic MRO – докато Сергей Богатенков, бе обявен, като „Изненада на Годината".

"Страхотно е, че Big4 и Äripäev провеждат този конкурс всяка година. Поздравления на Астрит за спечелване на голямата награда – това е напълно заслужено! Що се отнася до мен, да бъда признат за „Изненада на Годината", определено ме изненада! Чувствам се наистина щастлив от това. Безспорно Admiral Markets се развива изключително и възнамеряваме да продължим да правим това и в бъдеще. Бих искал да изкажа благодарност към нашия фантастичен, компетентен и отдаден екип! Сами, няма как да направим толкова много. Благодаря Ви на всички!" коментира Сергей Богатенков.

Повече информация за конкурса и победителите, можете да получите от официалния сайт, в момента, все още само на естонски.

С Уважение,

Admiral Markets AS

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.