Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Изпълнителният и Финансов Директор на Admiral Markets AS - Сергей Богатенков, спечели награда „Изненада на Годината”

Април 13, 2018 14:12

Изпълнителният и Финансов Директор на Admiral Markets AS - Сергей Богатенков, спечели награда „Изненада на Годината"

Уважаеми трейдъри,

Изключително сме щастливи да Ви съобщим, че изпълнителният и финансов директор на Admiral Markets AS – Сергей Богатенков, спечели наградата „Изненада на Годината" на Äripäev и BIG4 Audit Bureaus.

По-рано през годината, г-н Богатенков бе номиниран за Най-добър Финансов Директор, заради факта, че под негово ръководство, Admiral Markets AS непрестанно разширяваше международния си бизнес с експоненциални темпове. Admiral Markets AS, наскоро издаде и листна публична емисия облигации на Nasdaq Tallinn Stock Exchange, което бе сериозно постижение.

Първоначално, 15 Финансови Директора, бяха избрани и номинирани. Господин Тоомас Трууверк, финансов директор на Äripäev и член на журито, наблегна на изключителните постижения и забележително представяне на избраните кандидати. Той ги определи, като изключително добър пример за добър мениджмънт и организационни способности.

Победителят в надпреварата, бе оповестен днес и това е – г-жа Астрит Вийсма-Касс от Magnetic MRO – докато Сергей Богатенков, бе обявен, като „Изненада на Годината".

"Страхотно е, че Big4 и Äripäev провеждат този конкурс всяка година. Поздравления на Астрит за спечелване на голямата награда – това е напълно заслужено! Що се отнася до мен, да бъда признат за „Изненада на Годината", определено ме изненада! Чувствам се наистина щастлив от това. Безспорно Admiral Markets се развива изключително и възнамеряваме да продължим да правим това и в бъдеще. Бих искал да изкажа благодарност към нашия фантастичен, компетентен и отдаден екип! Сами, няма как да направим толкова много. Благодаря Ви на всички!" коментира Сергей Богатенков.

Повече информация за конкурса и победителите, можете да получите от официалния сайт, в момента, все още само на естонски.

С Уважение,

Admiral Markets AS


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.