Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Изисквания за маржин на CFDта върху европейски индекси и облигации

Декември 07, 2016 08:47


Уважаеми Трейдъри,

Бихме искали да Ви информираме, че временните изменения на търговските условия, свързани с италианския референдум вече бяха премахнати и всички инструменти са на разположение за търговия, с изискванията за маржин на CFDта на индекса DAX30 върнати към нормалните нива.

Клиентите, които имат негативни баланси в резултат на ценовите гапове през уикенда бяха надлежно компенсирани в съответствие с нашата Политика за защита от негативен баланс.

Въпреки, че ние не сме видели нищо ненормално на пазарите след референдума в Италия, общата честота на отрицателните салда, които някои клиенти са имали - свързано с последните основни събития в UK/САЩ/ЕС - ни принуди да преразгледаме някои от нашите търговски условия.

Моля, имайте предвид, че изменените маржин изисквания за редица CFDта на кешови индекси и CFDта на американските облигации за Admiral.Markets сметките (моля, вижте по-долу) ще останат в сила до второ нареждане.


Изменени нива на ливъридж за Admiral.Markets сметки

Баланс по сметка

Ливъридж

EUR, USD, CHF

GBP

[AEX25], [BELG20], [CAC40], [IBEX35], [MDAX50], [STOXX50], [TECDAX30], #Bund

До 20 000

До 12 000

1:50

20 000 - 80 000

12 000 - 50 000

1:20

80 000 - 150 000

50 000 - 90 000

1:10

Над 150 000

Над 90 000

1:25


Имайте предвид също така, че CFDта на Norway 25 индекса (MT4 символ [OBX25]) също ще се търгуват при горните условия, като се започне от петък, 09 декември 2016 г.

Всеки един от горните инструменти се търгува с дълги паузи между сесиите, което увеличава вероятността за големи ценови гапове между търговските дни (особено след почивните дни) и може да доведе до отрицателни баланси за тези клиенти, които остават с прекалено голяма експозиция, когато търговските сесии затварят.

Ние ще запазим горните условия, докато прилагаме допълнителни мерки, които да Ви помогнат да се защитите срещу гапове в цените.
Моля, бъдете в крак с новините ни и късмет в търговията!


С уважение,
Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.