Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  • Ливъридж до:
    1:30 за непрофесионални клиенти,
    1:500 за професионални клиенти
  • FSCS защита
  • Защита от негативен баланс
ПРОДЪЛЖИ
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори/инвестиционни фирми ще покаже съответстващата информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор/инвестиционна фирма, моля изберете го.

Изисквания за маржин на CFDта върху европейски индекси и облигации

Декември 07, 2016 08:47


Уважаеми Трейдъри,

Бихме искали да Ви информираме, че временните изменения на търговските условия, свързани с италианския референдум вече бяха премахнати и всички инструменти са на разположение за търговия, с изискванията за маржин на CFDта на индекса DAX30 върнати към нормалните нива.

Клиентите, които имат негативни баланси в резултат на ценовите гапове през уикенда бяха надлежно компенсирани в съответствие с нашата Политика за защита от негативен баланс.

Въпреки, че ние не сме видели нищо ненормално на пазарите след референдума в Италия, общата честота на отрицателните салда, които някои клиенти са имали - свързано с последните основни събития в UK/САЩ/ЕС - ни принуди да преразгледаме някои от нашите търговски условия.

Моля, имайте предвид, че изменените маржин изисквания за редица CFDта на кешови индекси и CFDта на американските облигации за Admiral.Markets сметките (моля, вижте по-долу) ще останат в сила до второ нареждане.


Изменени нива на ливъридж за Admiral.Markets сметки

Баланс по сметка

Ливъридж

EUR, USD, CHF

GBP

[AEX25], [BELG20], [CAC40], [IBEX35], [MDAX50], [STOXX50], [TECDAX30], #Bund

До 20 000

До 12 000

1:50

20 000 - 80 000

12 000 - 50 000

1:20

80 000 - 150 000

50 000 - 90 000

1:10

Над 150 000

Над 90 000

1:25


Имайте предвид също така, че CFDта на Norway 25 индекса (MT4 символ [OBX25]) също ще се търгуват при горните условия, като се започне от петък, 09 декември 2016 г.

Всеки един от горните инструменти се търгува с дълги паузи между сесиите, което увеличава вероятността за големи ценови гапове между търговските дни (особено след почивните дни) и може да доведе до отрицателни баланси за тези клиенти, които остават с прекалено голяма експозиция, когато търговските сесии затварят.

Ние ще запазим горните условия, докато прилагаме допълнителни мерки, които да Ви помогнат да се защитите срещу гапове в цените.
Моля, бъдете в крак с новините ни и късмет в търговията!


С уважение,
Admiral Markets


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.