Избраха Admiral Markets за Най-добър MT4 Брокер на UK Forex Awards 2015

Септември 22, 2015 10:24

Admiral Markets бяхме изправени пред ожесточена конкуренция в най-престижната категория, но благодарение на уникалният пакет MetaTrader 4 Supreme успяхме да спечелим наградата.

Церемонията по награждаването се проведе на 16 септември в Лондон и най-големите и най-добрите от UK FX свят бяха в присъствения списък.

Организирани и хоствани от Shares Magazine, целта на наградите е да се възнаградят най-модерните технологии, търговията на ниски цени, инструментите за цялостни проучвания на пазара, напреднали образователни програми и обслужването на клиенти на световно ниво.

Iain Rogers, главен изпълнителен директор на Admiral Markets UK заяви, че "Фантастично е да се спечели такава престижна награда и да знаете, че сте подкрепени от Вашите колеги и клиенти. Спечелването на Най-добър MT4 Брокер е подобаваща награда за цялата упорита работа, вложена тази година от екипът на Великобритания и нашите колеги от цяла Европа."

Той добави, че:

"Бих искал да благодаря на всички наши клиенти, които са гласували за нас в наградите и да ги уверя, че ние ще продължим да се стремим да предлагаме най-добрият търговия опит и най-високите нива на клиентско обслужване."


Admiral Markets UK Ltd