Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Избраха Admiral Markets за Най-добър MT4 Брокер на UK Forex Awards 2015

Септември 22, 2015 10:24

Admiral Markets бяхме изправени пред ожесточена конкуренция в най-престижната категория, но благодарение на уникалният пакет MetaTrader 4 Supreme успяхме да спечелим наградата.

Церемонията по награждаването се проведе на 16 септември в Лондон и най-големите и най-добрите от UK FX свят бяха в присъствения списък.

Организирани и хоствани от Shares Magazine, целта на наградите е да се възнаградят най-модерните технологии, търговията на ниски цени, инструментите за цялостни проучвания на пазара, напреднали образователни програми и обслужването на клиенти на световно ниво.

Iain Rogers, главен изпълнителен директор на Admiral Markets UK заяви, че "Фантастично е да се спечели такава престижна награда и да знаете, че сте подкрепени от Вашите колеги и клиенти. Спечелването на Най-добър MT4 Брокер е подобаваща награда за цялата упорита работа, вложена тази година от екипът на Великобритания и нашите колеги от цяла Европа."

Той добави, че:

"Бих искал да благодаря на всички наши клиенти, които са гласували за нас в наградите и да ги уверя, че ние ще продължим да се стремим да предлагаме най-добрият търговия опит и най-високите нива на клиентско обслужване."


Admiral Markets UK Ltd


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.