Инвестирайте в глобалната облачна платформа Cloudflare с Admiral.Invest

Септември 16, 2019 14:30

Днес, глобалната облачна платформа Cloudflare ще стане публична компания, след като предложи 35 милиона акции в рамките на първичното си публично предлагане (IPO).

Мисията на Cloudflare е да изгради по-добър интернет. За да постигне това, тя е изградила глобална облачна платформа, която доставя мрежови услуги до различни бизнеси по света, увеличава сигурността, подобрява представянето и елиминира разходите за мрежови хардуер.

Cloudflare отчита 10% от Fortune 1,000 като плащащи клиенти, а от 2016 до 2018 г. приходите и са се удвоили от 84,8 милиона до 192,7 милиона долара. Компанията планира да събере 385 милиона долара в своето IPO, при пазарна капитализация от 3,5 милиарда долара.

Добрата новина за клиентите на Admiral Markets е, че сега можете да инвестирате в популярни IPO като Cloudflare, SmileDirectClub, Slack, Uber и други чрез Invest.MT5!

Достъпни на MetaTrader 5, Invest.MT5 Ви дава възможност да инвестирате в хиляди акции и стотици ETF-и от 15-те най-големи борси в света.

Ето само някои от предимствата на инвестирането с Invest.MT5:

  • Инвестирайте в някои от най-любимите световни компании, включително Facebook, Google, Tesla, Netflix и други!
  • Отворете сметка с минимален депозит от само 1 евро и инвестирайте с комисионни от само от 0,01 долара на акция с минимални такси за транзакции от само 1 долар за американски акции.
  • Получавайте безплатни пазарни данни в реално време, без забавяне, без допълнителни разходи.
  • Създайте поток от пасивна доходност като изградите портфолио от акции изплащащи дивиденти.
  • Използвайте световноизвестната платформа за търговия с множество активи MetaTrader 5.

Готови сте да започнете? Влезте в Кабинет на Трейдъра сега и кандидатствайте за сметка Invest.MT5.

Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.