76% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 76% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.

Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация CySEC fca

Инвестирайте в глобалната облачна платформа Cloudflare с Admiral.Invest

Септември 16, 2019 14:30

Инвестирайте в глобалната облачна платформа Cloudflare с Invest.MT5

Днес, глобалната облачна платформа Cloudflare ще стане публична компания, след като предложи 35 милиона акции в рамките на първичното си публично предлагане (IPO).

Мисията на Cloudflare е да изгради по-добър интернет. За да постигне това, тя е изградила глобална облачна платформа, която доставя мрежови услуги до различни бизнеси по света, увеличава сигурността, подобрява представянето и елиминира разходите за мрежови хардуер.

Cloudflare отчита 10% от Fortune 1,000 като плащащи клиенти, а от 2016 до 2018 г. приходите и са се удвоили от 84,8 милиона до 192,7 милиона долара. Компанията планира да събере 385 милиона долара в своето IPO, при пазарна капитализация от 3,5 милиарда долара.

Добрата новина за клиентите на Admiral Markets е, че сега можете да инвестирате в популярни IPO като Cloudflare, SmileDirectClub, Slack, Uber и други чрез Invest.MT5!

Достъпни на MetaTrader 5, Invest.MT5 Ви дава възможност да инвестирате в хиляди акции и стотици ETF-и от 15-те най-големи борси в света.

Ето само някои от предимствата на инвестирането с Invest.MT5:

  • Инвестирайте в някои от най-любимите световни компании, включително Facebook, Google, Tesla, Netflix и други!
  • Отворете сметка с минимален депозит от само 1 евро и инвестирайте с комисионни от само от 0,01 долара на акция с минимални такси за транзакции от само 1 долар за американски акции.
  • Получавайте безплатни пазарни данни в реално време, без забавяне, без допълнителни разходи.
  • Създайте поток от пасивна доходност като изградите портфолио от акции изплащащи дивиденти.
  • Използвайте световноизвестната платформа за търговия с множество активи MetaTrader 5.

Готови сте да започнете? Влезте в Кабинет на Трейдъра сега и кандидатствайте за сметка Invest.MT5.

Инвестирайте в акции и ETFи с Admiral Markets