Търгувайте Uber с Admiral Markets!

Май 13, 2019 16:33

В петък, 10 май Uber предложи 180 милиона акции в първичното си публично предлагане. Акциите бяха оценени на $ 45, което е към долната граница на планирания диапазон от $ 44 до $ 50, и оценява Uber на 82,4 милиарда долара.

Все пак, макар че това беше едно от най-големите американски IPO-та в историята, изглежда, че предлагането бе разпродадено и продавачите незабавно свалиха цената на акциите с 8%. Така казано, Uber стана публична компания за 8 пъти повече от общите приходи, следователно би било добре да се проследи.

Как може Вие да вземете участие?

Радваме се да споделим, че Admiral Markets предлага акции на Uber чрез нашата сметка Invest.MT5!

С Invest.MT5, трейдърите имат достъп до хиляди акции и ETF-и от 15 от най-големите световни фондови борси, всички те са достъпни на MetaTrader 5.

Защо да инвестираме чрез Invest.MT5?

  • Отворете сметка само с 1 евро и инвестирайте с комисионна $ 0.01 на акция и минимални транзакционни такси от само $ 1 за американски акции.
  • Получавате безплатни пазарни данни в реално време, без забавяне, без допълнителни разходи.
  • Създайте поток от пасивни доходи чрез получаване на дивиденти.
  • Използвайте световноизвестната платформа за търговия с множество активи MetaTrader 5.
  • Просто влезте в Кабинет на трейдъра и кандидатствайте за сметка на Invest.MT5, за да започнете.

    Предупреждение за риск:

    Стойността на акциите може да се повиши или понижи поради волатилността на световните пазари. Този материал не съдържа инвестиционна консултация или инвестиционен съвет. Моля имайте предвид, че подобен търговски анализ не е надежден индикатор за текущото или бъдещо представяне, тъй като обстоятелствата може да се променят във времето. Преди да вземете каквито и да било инвестиционни решения, трябва да потърсите съвет от независим финансов съветник, за да сте сигурни, че разбирате риска.

    Avatar-Admirals
    Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

    Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.