79% от сметките на непрофесионалните инвеститори губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 79% от сметките на инвеститорите на дребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик. Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.
Регулация CySEC fca

Търгувайте Uber с Admiral Markets!

Май 13, 2019 13:33

Търгувайте Uber с Admiral Markets!

В петък, 10 май Uber предложи 180 милиона акции в първичното си публично предлагане. Акциите бяха оценени на $ 45, което е към долната граница на планирания диапазон от $ 44 до $ 50, и оценява Uber на 82,4 милиарда долара.

Все пак, макар че това беше едно от най-големите американски IPO-та в историята, изглежда, че предлагането бе разпродадено и продавачите незабавно свалиха цената на акциите с 8%. Така казано, Uber стана публична компания за 8 пъти повече от общите приходи, следователно би било добре да се проследи.

Как може Вие да вземете участие?

Радваме се да споделим, че Admiral Markets предлага акции на Uber чрез нашата сметка Invest.MT5!

С Invest.MT5, трейдърите имат достъп до хиляди акции и ETF-и от 15 от най-големите световни фондови борси, всички те са достъпни на MetaTrader 5.

Защо да инвестираме чрез Invest.MT5?

 • Отворете сметка само с 1 евро и инвестирайте с комисионна $ 0.01 на акция и минимални транзакционни такси от само $ 1 за американски акции.
 • Получавате безплатни пазарни данни в реално време, без забавяне, без допълнителни разходи.
 • Създайте поток от пасивни доходи чрез получаване на дивиденти.
 • Използвайте световноизвестната платформа за търговия с множество активи MetaTrader 5.
 • Просто влезте в Кабинет на трейдъра и кандидатствайте за сметка на Invest.MT5, за да започнете.

  Инвестирайте в акции и ETF-и с Admiral Markets

  Предупреждение за риск:

  Стойността на акциите може да се повиши или понижи поради волатилността на световните пазари. Този материал не съдържа инвестиционна консултация или инвестиционен съвет. Моля имайте предвид, че подобен търговски анализ не е надежден индикатор за текущото или бъдещо представяне, тъй като обстоятелствата може да се променят във времето. Преди да вземете каквито и да било инвестиционни решения, трябва да потърсите съвет от независим финансов съветник, за да сте сигурни, че разбирате риска.


  Admiral Markets Group се състои от следните компании:
  Admiral Markets Pty Ltd
  Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
  Уебсайт, достъпен само на английски език
  ПРОДЪЛЖИ
  Admiral Markets Cyprus Ltd
  Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
  ПРОДЪЛЖИ
  Admiral Markets UK Ltd
  Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
  ПРОДЪЛЖИ
  Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
  Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).