Change Healthcare Inc. достигна $ 557 милиона. Инвестирайте с Admiral Markets!

Юни 28, 2019 20:22

Целта на Change Healthcare Inc. е да достигне $ 1 млрд. в първичното си публично предлагане днес, като очакваната цена ще бъде от $ 16 до $ 19 за акция на обща стойност 936.4 млн. долара.

На 26 Юни 2019 акциите бяха пуснати на 13 долара под символа CHNG. Това е под очаквания диапазон и общата пазарна капитализация на компанията достигна 557 милиона долара.

Кои са Change Healthcare?

Change Healthcare е софтуерна платформа, която променя медицината. Компанията е създала платформа, която включва пълен набор от софтуер, анализи, технически услуги, мрежови решения и платежни системи. Тяхната цел е да оптимизират взаимодействието между пациенти, аптеки, болници и изследователски лаборатории.

Цената на целевия пазар е над 6 трилиона долара. Според Центъра за услуги на Medicare & Medicaid, разходите за здравеопазване в САЩ ще нараснат от 3,6 трилиона долара през 2018 г. до 6 трилиона долара до 2027 г., което ще бъде около 19% от БВП.

Change Healthcare получи положителен оперативен паричен поток от 325 млн. Долара през 2018 г. и 288 млн. Долара през 2019 г.

ДА, време е за IPO!

Все повече компании пускат IPO, включително много от любимите в света технологични стартиращи компании като Slack, Uber и Lyft.

Ако искате да инвестирате във Вашата любима компания от самото начало, бихте могли да бъдете един от първите акционери на тази компания, като инвестирате веднага щом стане публична.

Как можете да се възползвате от успеха на любимите си компании? Радваме се, че попитахте, защото точно това е което ние предлагаме чрез Invest.MT5! В допълнение към нашите сметки за търговия с CFD и Форекс, Invest.MT5 позволява на клиентите достъп до традиционните инвестиционни опции чрез първата в света платформа за търговия с множество активи MetaTrader 5.

От 18:00 EET на 27 юни Admiral Markets предлага акции на Change Healthcare Inc. чрез нашата сметка Invest.MT5!

Защо да инвестираме чрез Invest.MT5?

  • Инвестирайте в 4,000 + акции от 15 от най-големите фондови борси в света - всичко това през акаунта Ви в Кабинет на Трейдъра!
  • Започнете да инвестирате с минимални депозити от само 1 евро и минимални такси за транзакции от само $ 1 за американски акции.
  • Генерирайте поток от пасивни доходи чрез изграждане на портфейл от акции, изплащащи дивиденти.
  • Достъп до най-новите пазарни данни за избраните от вас инструменти чрез нашето изключително приложение Premium Analytics, включващо над 800 новини, икономически и корпоративни календари, приставки за пазарните настроения и инструменти за технически анализ.

Готови ли сте да започнете? Влезте в Кабинет на трейдъра сега, за да кандидатствате за сметка Invest.MT5.

Предупреждение за риск:

Стойността на акциите може да се повиши, както и да спадне поради нестабилността на световните пазари. Този материал не съдържа и не трябва да се тълкува като съдържащ инвестиционни съвети, инвестиционни препоръки, оферта или покана за сделки с финансови инструменти. Моля, имайте предвид, че такъв анализ на търговията не е надежден индикатор за текущо или бъдещо представяне, тъй като обстоятелствата могат да се променят с времето. Преди да вземете някакви инвестиционни решения, трябва да потърсите съвет от независими финансови съветници, за да сте сигурни, че разбирате рисковете.


Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.