Обявяване на сметка Invest.MT5 в Кипър

Юни 18, 2020 14:57

Уважаеми Трейдъри,

Admiral Markets се радва да обяви ново предложение! На 17 юни 2020 година за нашите клиенти на Admiral Markets Cyprus Ltd стартира тип сметка Invest.MT5 .

Този акаунт предоставя достъп до директна търговия с акции и ETF-и, така че вече имате възможността да търгувате с някои от най-желаните акции - сини чипове от САЩ и ЕС от големи индустриални сектори като технологии, банкиране, телекомуникации и фармацевтични продукти. Това е Вашият шанс да търгувате с гиганти като Tesla, Apple, Deutsche Bank, Netflix, Phizer, BMW и много други!

С Invest.MT5 трейдърите получават достъп до хиляди акции и ETF от 15 от най-големите фондови борси в света, всички на MetaTrader 5. За да научите повече за условията и предложенията, налични с Invest.MT5, вижте нашите видове сметки .

За Вас, нашите клиенти в Кипър, бихме искали да очертаем някои подробности за сметката, специфични за финансовото регулиране съгласно CySEC.

Първо, ние не Ви предлагаме маржин търговия с акции и ETF, следователно късата продажба не е налична, което прави тази сметка най-подходяща за търговия със стил „купувай и задръж". Също така Ви препоръчваме да се обърнете към Технически спецификации, специфични за тази сметка, за да се запознаете с предлаганите инструменти и нашите актуализирани документи и политики , за да получите повече подробности, свързани с регулирането в Кипър.

Поздрави,

Admiral Markets.

Защо да инвестирате чрез Invest.MT5 ?

  • Отворете сметка само с €1 и инвестирайте само от $0,01 на акция с минимални такси за транзакции от само $1 за американски акции.
  • Получете безплатни пазарни данни в реално време, без забавяне и без допълнителни разходи.
  • Създайте поток от пасивна доходност чрез получаване на дивиденти.
  • Използвайте световноизвестната платформа за търговия с много активи MetaTrader 5.

Просто влезте в Кабинет на Трейдъра и кандидатствайте за сметка на Invest.MT5, за да започнете.


Борис Петров
Борис Петров Финансов Анализатор, Admirals Bulgaria

Финансов анализатор с дългогодишен години опит в областта на техническия и фундаментален анализ на финансови инструменти и изграждането на стратегии за търговия на Форекс, фондовия пазар, пазарите на суровини и др.