Admiral Markets Group consists of the following firms:

Admiral Markets UK Ltd

Regulated by the Financial Conduct Authority (FCA)
  • Leverage up to:
    1:30 for retail clients,
    1:500 for professional clients
  • FSCS protection
  • Negative balance protection
CONTINUE
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.
Избиране на един от тези регулатори, ще доведе до съответстваща информация в целия уебсайт. Ако искате да бъде визиуализирана информация за различен регулатор, моля изберете го.

Името на спечелилият MacBook Pro 2015 вече и известно

Април 01, 2016 11:48

Уважаеми Трейдъри,

Първото тримесечие на 2016 приключи и е време отново да раздадем награди на най-добре представилите се.

Admiral Markets има удоволствието да съобщи победителят в конкурса ни I AM trading responsible, който се проведе в периода от 22.12.2015 - 31.03.2016 г.Името на щастливецът, спечели MacBook Pro 2015, е г-н Вартан Гирагосян.

Г-н Гирагосян търгува на реалния пазар от четири години и половина, основно с валути. От началото на 2016 г. той успява да постигне над 10 пъти възвръщаемост на своя първоначален депозит. Може да се запознаете с пълното интервю г-н Гирагосян, като кликнете тук.

Честито на победителят!

Ако искате да научите повече за подходящите инвестиционни възможности и да бъдете успешен трейдър като г-н Гирагосян, може да посетите нашия БЕЗПЛАТЕН семинар „Накарайте парите Ви да работят за Вас" на 22.04.2016 г. в София Хотел Балкан (бившия хотел Шератон).

Регистриайте се сега.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 83% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.