Admiral Markets Group се състои от следните компании:

Admiral Markets Pty Ltd

Регулирана от Австралийската Комисия за Ценни Книжа и Инвестиции (ASIC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets UK Ltd

Регулирана от UK Financial Conduct Authority (FCA)
ПРОДЪЛЖИ

Admiral Markets Cyprus Ltd

Регулирана от Кипърската Комисия за Ценни Книжа и Борси (CySEC)
Уебсайт, достъпен само на английски език
ПРОДЪЛЖИ
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Забележка: Ако затворите този прозорец без избор на компания, Вие се съгласявате да продължите под регулациите на FCA (Великобритания).
Регулация fca

Името на спечелилият MacBook Pro 2015 вече и известно

Април 01, 2016 11:48

Уважаеми Трейдъри,

Първото тримесечие на 2016 приключи и е време отново да раздадем награди на най-добре представилите се.

Admiral Markets има удоволствието да съобщи победителят в конкурса ни I AM trading responsible, който се проведе в периода от 22.12.2015 - 31.03.2016 г.Името на щастливецът, спечели MacBook Pro 2015, е г-н Вартан Гирагосян.

Г-н Гирагосян търгува на реалния пазар от четири години и половина, основно с валути. От началото на 2016 г. той успява да постигне над 10 пъти възвръщаемост на своя първоначален депозит. Може да се запознаете с пълното интервю г-н Гирагосян, като кликнете тук.

Честито на победителят!

Ако искате да научите повече за подходящите инвестиционни възможности и да бъдете успешен трейдър като г-н Гирагосян, може да посетите нашия БЕЗПЛАТЕН семинар „Накарайте парите Ви да работят за Вас" на 22.04.2016 г. в София Хотел Балкан (бившия хотел Шератон).

Регистриайте се сега.


Предупреждение за риск

ДЗР са сложни инструменти и носят висок риск от бърза загуба на средствав резултат на ливъридж. 84% от сметките на инвеститорите надребно губят пари, когато търгуват ДЗР с този доставчик Помислете дали разбирате как функционират ДЗР и дали можете да си позволите да поемате високия риск от загуба на парите си.