График за търговия през почивните дни в средата на м. Юни

Юни 11, 2019 14:59


Уважаеми трейдъри,

Моля, обърнете внимание, че поради наближаващите национални празници през месец юни, за периода 12 Юни- 21 Юни 2019, часовете за търговия ще бъдат леко променени.

В таблицата по-долу може да видите всички промени в детайли. Всички посочени часове са в Източноевропейско време (EET), което всъщност е и часовата зона на MetaTrader.

CFD Инструменти

Сряда

Юни 12

Понеделник

Юни 17

Петък

Юни 21

Forex

Нормални часове

EUR/RUB, USD/RUB

Затворен

Нормални часове

Нормални часове

SouthAfrica40

Нормални часове

Затворен

Нормални часове

Stock & ETF CFDs (EU)

Нормални часове

Нормални часове

Финландия и Швеция са затворени

Exchange-traded products

Петък

Юни 21

Stocks & ETFs (EU)

Швеция е затворен



Забележка: "Нормалните часове" варират в зависимост от инструмента. Конкретни подробности за всеки инструмент можете да намерите в раздела Технически Спецификации на нашия уебсайт. Моля, също имайте предвид, че търговските часове споменати по-горе могат да бъдат обект на промени в зависимост от съответните борси или доставчици на ликвидност. Промените в търговските часове също може да се отразят на приложимите условия преди затваряне на пазарите.


С уважение,

Admiral Markets


Форекс търговия с Admiral Markets

Ако искате да пренесете своята търговия на следващото ниво, акаунтът на Admiral Markets е идеалното място за вас! Търгувайте с Форекс& CFD-та, като избирате от редица основни и екзотични валутни двойки, с достъп до най-новите технически анализи и търговска информация. Търгувайте по правилния начин, отворете реална сметка сега, като кликнете върху банера по-долу!


Avatar-Admirals
Admirals Решение от типа всичко в едно за харчене, инвестиране и управление на парите Ви

Повече от брокер, Admirals е финансов хъб, предлагащ широка гама от финансови продукти и услуги. Ние правим възможен подхода всичко в едно към личните финанси чрез цялостно решение за инвестиране, харчене и управление на пари.